SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Bulvar Kazandıracağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:57:23
A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Belediyesi tarafından Yeşiltepe Gazi Caddesi’nde yapılan yol genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.

İnceleme gezisine Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, başkan yardımcısı Hasan Atay, Koşu Mahallesi Muhtarı Fahrettin Akça ile bazı daire müdürleri katıldı.

Gazi Caddesi’nin genişletilmesiyle ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Gazi Caddesinin Yeşiltepe’nin önemli yol akslarından biri olduğunu belirterek, mevcut 7 metrelik yolun 20 metre genişliğe çıkarılacağını söyledi.

Gazi Caddesindeki genişletmenin, Yeşiltepe’nin gelişmesine olumlu katkılar sağlayacağını belirten Başkan Çakır, “Bu caddemizle ilgili çalışmalarımız uzun zamandan beri sürüyordu. Devlet Demir Yollarına ait alanların kamulaştırmasında aksamalar yaşadık. Geçtiğimiz ay yaptığımız görüşmelerle bu sorunları çözdük. Çalışmaların bitmesiyle Yeşiltepe’ye yeni bir bulvar kazandırmış olacağız. Buradaki mevcut 1250 metre uzunluğunda 7 metre genişliğindeki yolu 20 metreye çıkaracağız. Caddemizin alt yapısını daha önceden yeniledik. 2 ay içinde çalışmaları bitirmeyi hedefliyoruz. Yeşiltepe bölgemizde 100. Yıl ve 2. caddede de bazı çalışmalarımız var. O çalışmaların da tamamlanmasıyla birlikte bölgemizde yol açma, genişletme ve düzenleme çalışmalarının büyük bölümünü tamamlamış olacağız” dedi.

Gazi Caddesinde 2 aracın karşılıklı zor geçtiğini belirten Koşu Mahallesi Muhtarı Fahrettin Akça ise Yeşiltepe sakinlerinin bu yolun genişletilmesini uzun zamandır beklediğini söyledi. 

Gazi Caddesinin genişletilmesi için yaklaşık 30 senedir beklediklerini dile getiren Akça, “Öncelikle çok mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Malatya yeni bir bulvar kazanıyor. Yeşiltepe yeni bir çehreye kavuşuyor. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız