SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Cami Yanında Kermes

0
Güncellendi - 2016-04-25 18:52:20
Yeni Cami Yanında Kermes
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Semerkand Malatya Gönüllüleri Derneği tarafından düzenlenen kermesin açılışını gerçekleştirdi. Başkan Gürkan, Battalgazi Belediyesi olarak sivil toplum kuruluşlarının fikir ve önerilerine büyük önem verdiklerini söyledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Semerkand Malatya Gönüllüleri Derneği tarafından Yeni Cami yanında gerçekleştirilen kermesin açılışını Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaptı. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerek, “Sivil toplum örgütlerinin fikir ve düşüncelerini hep önemsemişizdir. Onlar aynı zamanda demokrasinin de temeli sayılırlar. İbn-i Haldun derki, ‘Eğer bir şehir, şehrin dernekleriyle, kanaat önderleriyle, meslek odalarıyla ortaklaşa fikir geliştirir ve ona göre yönetimi dizayn eder ve yol haritasını ona göre belirlerse o şehirler erdemli şehirler olur’ Dolayısıyla bizim belediyecilik anlayışımızda özellikle sivil toplum örgütleri ile çok yakın çalışma, olmazsa olmazımızdır. Semerkand Vakfımızda bunlardan biridir. Semerkand Vakfı’nın çalışmalarını yakinen izliyoruz, takip ediyoruz. Hakikaten bu tür vakıflarımızın, memleketimizin insanı üzerinde büyük emekleri var. Ben bu emeği sarf eden başta Vakıf Başkanı ve yönetim kurulu olmak üzere tüm vakfa gönül vermiş ve burada stant açmış ve katkı sunmuş tüm hemşehrilerimi canı gönülden kutluyorum. Vakıf üyelerini tebrik ediyorum. Bu tür çalışmaların hem memleketimiz açısından, hem insanımız açısından yardımlaşmanın, dayanışmanın, kaynaşmanın ve birlik beraberliğin tezahür etmesinde önemli bir göstergedir” dedi.

Başkan Gürkan’ın konuşmasının ardından kermesin açılışı yapılarak, açılışa katılanlar tarafından kermes gezildi. Semerkand Malatya Gönüllüleri Derneği Başkanı Ali Birgin kermesin bir hafta açık kalacağını kaydetti.

Bülten

c2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız