SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Görevine Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:04:24
Yeni Görevine Başladı
A- A+ PAYLAŞ
 
Karayolları Elazığ Bölge Müdür Yardımcısı olarak görev yaparken Karayolları Van Bölge Müdürlüğü görevine atanan Turan Gülhaş’ın yeni görevine başladığı bildirildi. 
 
1957 yılında Malatya da doğan Gülhaş, İlk ve Orta öğrenimini Sürgü/Doğanşehir/Malatya’da tamamladı.
 
Gülhaş’ın öz geçmişi şöyle: “Malatya Atatürk Lisesini bitirdi, 1982 yılında Selçuk Üniversitesi Mühendislik fakültesi İnşaat Fakültesi bölümünden mezun oldu.
13 Mart 1983 yılında Diyarbakır 9. Bölge Müdürlüğünde Etüt Proje Başmühendisliğinde Göreve başladı. 1989 - 1990 yıllarında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Karayolları Koordinatörlüğünde, koordinatör yardımcısı ve Doğu yolları kontrol şefi olarak görev yaptıktan sonra tekrar Diyarbakır 9. Bölge Müdürlüğüne dönerek Kontrol Şefliği ve vekaleten Asfalt Arazi Mühendisliği görevini sürdürdü.
1994 - 2001 yılları arasında Karayolları Elazığ 8. Bölge Müdürlüğü Malatya Şube Şefi,
2001 - 2012 yılları arasında Elazığ 8. Bölge Müdür yardımcısı olarak görev yaptı.”
 
Karayolları Elazığ Bölge Müdür Yardımcısı olarak görev yaparken Karayolları Van 11.Bölge Müdürlüğü görevine atanan Turan Gülhaş’ın yeni görevine başladığı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız