SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Grup Yolu Açılıyor

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:34:47
Yeni Grup Yolu Açılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Pütürge’nin Tepehan bölgesindeki Üçkaya, Kozluk, Çamlıdere grup yolunu, Tepehan ana yoluna bağlayacak 4 kilometre uzunluğundaki bağlantı yolunu açma çalışmalarında sona yaklaştı.

Bölge halkının günlük hayatını kolaylaştıracak olan yolda, uzun zamandır çalışmalar yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından 4 km uzunluğunda 7 metre genişliğinde yol açılıyor.

Virajlar 9 metre genişlikte açılırken, dere yataklarına çeşitli çaplarda beton büzler yerleştirildi. Yoldaki eğimlerden dolayı bazı noktalarda toprak dolgu çalışmaları yapıldı. Doğal su kaynaklarının akışının değiştirilmemesi için de kaynak suların Şiro çayına akması için menfezler yapıldı.

Malatya’nın Büyükşehir olmasıyla birlikte Pütürge de kapsamlı yol çalışmalarının yapıldığını belirten vatandaşlar, sorunların çözülmesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın bölgeye yaptığı ziyaretlerin büyük etkisi olduğunu söylediler.

Tepehan bölgesinin şantiyeye döndüğünü ifade eden vatandaşlar, “Malatya Büyükşehir Belediyesi aciliyetle çözülmesi gereken sorunlarımızı çözüyor. Yıllardır yapılmayı bekleyen, özlediğimiz çalışmaları yapıyorlar. Yol sorunlarımızı birçok kez Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a ilettik. O da sağolsun sorunlarımızı çözmek için gayret sarf ediyor. Ekipleri buraya göndererek farklı 6 noktada çalışmalar yapıyorlar. Yeni yol açma, yol genişletme, asfalt çalışmalarıyla birlikte yeni köprüler yapıyorlar. Bölgemize kurulan taş ocağı ve asfalt şantiyesi ise bizim için gurur kaynağı oldu.  Bu çalışmalarda verilen emeklerden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır olmak üzere tüm mesai arkadaşlarına şükranlarımızı sunuyor, teşekkür ediyoruz” dediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız