SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Hal İçin İhale

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından Yeşiltepe Hizmet Grupları civarında yaptırılması kararlaştırılan Yaş Sebze ve Meyve Hali’nin inşaat ihalesi Malatya Belediyesi Meclis salonunda yapıldı.

Komisyon başkanlığını belediye başkan yardımcılarından Nurettin Sevim’in yaptığı ihaleye 6 firma katıldı.

Katılan firmalar ve verdikleri fiyatlar şöyle:

1- Ferhun Karadağ/ Dora Yapı 4.760.000 YTL
2- Güngör Tarım İnşaat 6.625.000 YTL
3- Özlem İnşaat 6.773.810 YTL
4- Çetin İnşaat 6.821.890 YTL
5- Vanlıoğlu İnşaat 7.399.593 YTL
6- Meşe İnş./ Biçer İn, 8.485.000 YTL

Dosyaların ön incelemesi ve fiyatların açıklanmasından sonra konuşan ihale komisyonu başkanı Nurettin Sevim, “İhale dosyalarını huzurunuzda açtık ve teklif bedellerini okuduk. Bundan sonra ki süreçte dosyalar incelerek en kısa sürede ihale sonuçlarını tüm katılımcılara duyuracağız” dedi.

Mevcut Hal binasının bulunduğu alan belediyece bir firmaya 52.5 trilyona satılmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız