SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Hastane İçin Yol

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:20:46
Yeni Hastane İçin Yol
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi, şehrin batı girişinde sürdürülen düzenlemeler kapsamında çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. 

Yapımı büyük oranda tamamlanan ve yakın bir zamanda açılışı yapılacak olan yeni Devlet Hastanesi’nin hizmete girmesiyle birlikte bölgede yaşanacak trafik yoğunluğunu azaltmak için bir takım çalışmalar yapan Malatya Belediyesi tarafından hastanenin Çevre Yolu girişinde önemli düzenlemeler yapılıyor. 

Teravih Namazı sonrası inceleme gezilerine devam eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır burada yapılan çalışmalarla ilgili olarak, incelemelerde bulunup, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yeni Devlet Hastanesi’nin hizmete girmesiyle birlikte oluşacak trafik yoğunluğunu azaltmak amacıyla projeler geliştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır,  yol genişletme ve düzenleme yapılması için bazı alanların Sağlık Bakanlığı tarafından Belediye’ye devredildiğini söyledi.

Hastane önünde araçlar için düzenleme yapacaklarını belirten Başkan Çakır, mevcut yoldan 20 metre içeriye alacakları bu alanın 350 metre uzunluğunda olacağını söyledi. 

Başkan Çakır, “Otobüs durakları ve benzeri toplu araçlar için cep parklar oluşturuyoruz. Yapacağımız bu çalışma hem trafiği rahatlatacak, hem de hastaneye yaya ve araç giriş çıkışlarını kolaylaştıracak. Projeye göre şu an perde duvarlar bitti, dolgular yapılıyor” dedi.

Yeni Devlet Hastanesi’nin bağlantı yollarının da projelendirildiğini belirten Başkan Çakır, “Buradaki trafik yoğunluğunu hesap ederek düzenlemeler yapıyoruz. Hastane arkasında bir caddemiz var. Biz bu caddemizi de imar planı çerçevesinde genişletmek istiyoruz. Söz konusu caddeyle ilgili gerekli yazışmaları yaptık. Bu caddemizi de yaparsak hastanemize gidiş gelişler daha da kolay olacak” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız