SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Hastaneler Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:40:12
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı’na yeniden seçilen ve aynı zamanda Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı olan Şevket Keskin ile Ağaç Sanatkarları Esnaf Odası Başkanlığı’na yeniden seçilen Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren’i ziyaret ederek yeni dönem görevlerinde başarılar diledi.

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nda gerçekleşen ziyarette konuşan Rektör Prof. Dr. Çelik, yapılan oda seçiminin hayırlı olmasını dileyerek, “Her konuda, Malatya ile ilgili, üniversite ile ilgili her konuda, bütünlük içerisinde bulunduğumuz bir kardeşim olarak görüyorum. Gayretli çalışmalarını biliyorum, Allah daha güzel işler yapmasını nasip etsin” dedi.

Keskin ise ziyaret için teşekkür ederek, “Rektörümüz sürekli Malatya ve esnafla iç içe olmuştur. Malatya ile üniversite arasında bir köprü olmuştur. Hocamız Malatya’yı seviyor, Malatya’da hocamızı seviyor. Sayın rektörümüzün gerek üniversite ve gerekse de Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesindeki Karaciğer Hastanesi gibi önemli hizmetleri gerçekleştiriyor. İnşallah önümüzdeki dönem Kanser Hastanesi ile ilgili çalışmaları da sonuçlanır, biz birde Kalp Hastalıkları Hastanesi kurmasını istiyoruz. Sayın Rektörümüzün görev süresinde önemli çalışmalar yapıldı. Bugün üniversitede 58 ülkeden 600 yabancı öğrenciyi Malatya’ya getirmesi çok önemli, Rektörümüzün Malatya’ya kinci bir üniversite kazandırılması konusundaki çalışmalarını destekliyoruz” şeklinde konuştu.

Rektör Prof. Çelik’in Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nde yaptığı ziyarette konuşan Evren, “Sayın Rektörümüzü takip ediyoruz. Üniversitedeki öğrenci sayısının 20 binlerden 33 bine çıkması çok önemli. Üniversitemizde huzur ortamını sağlanması ve özellikle Karaciğer Hastanesi’nin yapılması konusunda teşekkür ediyoruz. Üniversite ile Malatya’nın arasında önemli bir diyalog kuruldu” diye konuştu.

Rektör Prof. Dr. Çelik ise, “Ben Malatya’da 5 buçuk yıldır görev yapıyorum. Esnaf Odası Başkanlarının çalışmalarını takdirle izliyorum. Medeni duruşları ile denge insanı olarak Malatya’da üstlenmiş oldukları manevi sorumlulukla takdir ediyorum. Bu yöne dönemde de oda başkanlarımızı tebrik ediyorum. Yeni dönem görevinizde başarılar diliyorum” ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız