SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Hastaneler de Yapılacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:55:19
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Şükrü Özdemir, yeni hastanenin önümüzdeki yılın sonbaharında hizmete açılacağını belirterek, ayrıca bir diş merkezi ve iki hastane daha yapılacağını bildirdi. 

Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr.Şükrü Özdemir projeler ile ilgili yaptığı değerlendirmede; "2 Kasım 2012’de göreve başladım. Hastaneleri tek tek gezdim. Takviye yapmamız gereken hastaneler var. Pütürge Devlet Hastanesi zor durumda. Yeni hastane yapılıyor. Yüzde 40'ın üzerinde inşaatı bitmiş durumda. 2013 Temmuz sonunda açmayı planlıyoruz. Doğanşehir Devlet Hastanesi yerine yeni hastane yapılacak. 2013’de bitmesi bekleniyor. Arapgir'e de hastane yapılıyor. Ocak gibi hizmete açmayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Şeker Fabrikası arazisine yapılan ve inşaatı süren 800 yataklı Devlet Hastanesi hakkında da bilgi veren Özdemir, "Hastanemizin yüzde 82'si bitti. 2013 Nisan sonu itibarıyla inşaatın tamamlanması planlandı. Temmuz-Ağustos gibi teslim edecekler. Gerekli ihaleleri bitirip, cihaz ve donanımları tamamlayıp Eylül veya Ekim 2013’de hizmete açmayı planlıyoruz. Şeker arazisinde devlet hastanesi yanına yapılması planlanan 170 yataklı fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi de yapılacak. Onay çıktı, projesi hazırlandı, teklif aşamasında. Ayrıca buraya kadın doğum ve çocuk hastanesi de yapılacak, proje aşamasındadır. Hastanelerimizde standartları yükseltirsek, bu özel hastanelerin de standartlarının yükselmesine sebep olacaktır. Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi ile de protokol imzalayacağız. Yeni hastanemizde, Tıp Fakültesi öğrencileri de burada eğitim alacaklar. Ayrıca, TOKİ’de hizmetlerini sürdüren Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM) dışında yeni bir ADSM yapmak için de yer arıyoruz. Şeker arazisindeki yeni hastane arazisinde yer bulabilirsek, buraya da yapabiliriz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız