SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Hastaneye Sefer

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:21:56
Yeni Hastaneye Sefer
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Devlet Hastanesi'ne belediye otobüs seferlerinin başladığı bildirildi.

Konuya ilişkin olarak belediye MOTAŞ şirketinin açıklaması şöyle:

"MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı, Malatya Devlet Hastanesi’ne sefer düzenledikleri açıklamasında bulundu. Alıcı açıklamasında; "Malatya Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır' a gelen talepler doğrultusunda, Başkanımız hastane güzergahlarında yeni seferler düzenlememiz talimatlarını vermişti. Bizler de başkanımızın talimatlarıyla Yeni Devlet Hastanesi güzergahı üzerinde çalışmaya başladık. Hastane yetkilileri ile yapılan görüşmeler neticesinde hastane içerisine girebilecek bir sefer güzergahı düzenledik. Öncelikli amacımız hastane içerisindeki vatandaşlarımızın otobüse daha yakın bir yerden binebilmesini sağlamaktır" ifadelerine yer verdi.

Alıcı, düzenledikleri yeni seferlerin güzergâhları konusunda yaptığı açıklamada; “Hat numarası 1A olan ve Kapalı Çarşı karşısında bulunan Merkez İstasyon durağından kalkış yapacak olan araçlarımızdan biri İnönü Caddesi güzergahını takip ederek Yeni Devlet Hastanesi’ nin içine uğradıktan sonra acilin önünden geçip hastanenin arkasından Yeşiltepe yoluna çıkacak, buradan da Beydağı Devlet Hastanesindeki yolcuları da alıp merkeze dönecektir. Bir diğer güzergahımız ise Hat numarası 9A olan ve Malatya Devlet Hastanesinden başlayıp İpek Caddesinden geçip, Hasanbey Caddesini takip ederek Beydağı Devlet Hastanesine gidecek, buradan da Yeni Devlet Hastanesine uğradıktan sonra aynı güzergahtan geri dönerek seferini tamamlayacaktır” şeklinde konuştu. 

Taşımacılıkta daha huzurlu, daha rahat bir kent için çalışmalarını sürdürdüklerini vurgulayan MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı, “Bu çerçevede hasta ve hasta yakınlarının mağdur olmamaları için araçlarımızı hastanelerimizin kapısında ya da içerisinde de dolaştırarak vatandaşlarımızın otobüslerimize daha kolay erişebilmelerini sağlıyoruz” açıklamasında bulundu."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız