SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Hastaneye Yeni Yol

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:04:50
Yeni Hastaneye Yeni Yol
A- A+ PAYLAŞ

Geçtiğimiz aylarda hizmete giren Yeni Devlet Hastanesi’ne giriş ve çıkışların daha güvenli bir şekilde yapılması ve trafik sıkışıklığı yaşanmaması için Malatya Belediyesi, kuzey tarafından 12 metre genişliğinde yeni bir yol açtı.

12 metre genişliğinde ve 520 metre uzunluğunda açılan yeni yol ile ilgili verilen bilgilere göre; tamamlanan çalışmalar kapsamında 1850 metre kumlamalı bordür, 3860 m2 kumlamalı kaldırım döşemesi, 1900 m2 kilit taşı, 35 adet aydınlatma direği, 34 takım ağaç dibi bordür ile 520 metre mobese ile ağaç sulama borusunun döşendiği belirtildi. 

Açılan yeni yolun alt ve üst yapısı tamamlandıktan sonra asfaltlanarak vatandaşların hizmetine sunulduğu belirtilirken, bu yol sayesinde özellikle Yeşiltepe bölgesinden hastaneye giriş ve çıkışların daha güvenli hale geldiği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız