SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yeni Hastaneyle Önemli Olacak'

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:53:43
'Yeni Hastaneyle Önemli Olacak'
A- A+ PAYLAŞ
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Atay, Selim Pilten, Alican Bozkurt, Ahmet Ceyhan, Belediye Meclis Üyeleri Suna Şekeroğlu, Mehmet Bak, İnönü Mahallesi Muhtarı Gazi Atabey ve bazı daire müdürleriyle birlikte Kömür Tevzi Caddesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.
  
Kömür Tevzi Caddesi’ndeki çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Şu an Malatya’nın dört bir tarafında yaptığımız cadde düzenlemelerini, altyapı çalışmalarını bir bir tamamlarken, aynı zamanda yeni caddelerde de çalışmalara başlıyoruz. Düzenleme çalışmalarını gerçekleştirmekte olduğumuz Kömür Tevzi Caddemiz, İnönü mahallemiz için önemli bir cadde. Bu caddemiz sadece İnönü mahallemiz için değil, yeni hastanenin yapılmasıyla birlikte hastaneyi şehre bağlayan önemli ana caddelerimizden bir tanesi haline geliyor. Yeni hastanenin hizmete girmesiyle bu caddemiz trafik yoğunluğunu önemli miktarda azaltacak. Aynı zamanda bu caddemiz, sanayi bölgesini İstasyon Caddesine bağlaması dolayısıyla da büyük önem taşıyor” dedi.
  
Başkan Çakır, Kömür Tevzi Caddesi’ndeki altyapı çalışmalarının tamamlandığını kaydederek, “Şu anda üst yapı çalışmaları hızla devam ediyor. Aydınlatması, cep otoparklarıyla, ağaçlandırmasıyla birlikte inşallah 2 ay içerisinde burayı sanayi yoluna kadar bağlayacağız. Sanayi yolundan Şehir Mezarlığı’na kadar olan bölgedeki çalışmamız ana hatlarıyla bitti. Dolayısıyla mezarlık yolunu İstasyon Caddesine bağlayan bu aksımız komple bir düzenlemeden geçmiş olacak” açıklamasında bulundu.
 
Düzenleme, yenileme çalışmalarının aynı zamanda çevreyolu altında kalan İnönü Mahallesi’nin gelişmesine ve düzenli yapılaşmasına da önemli katkı sağlayacağını belirten Çakır, “Bu çalışmaların gerçekleştirilmesinde emeği geçen, burada çalışan bütün arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
  
İnönü Mahallesi Muhtarı Gazi Atabey de yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Çakır ve ekibine teşekkür etti. Kömür Tevzi Caddesi’nde ilk kez yağmur suyu drenaj kanalı döşenirken, şebeke hatları ile Telekom hatları gibi çeşitli altyapı hizmetlerinin de tamamının yenilendiği belirtildi.
  
Başkan Çakır, Kömür Tevzi Caddesindeki incelemelerinin ardından, çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülen Çarmuzu yolunda da incelemelerde bulundu.
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Çevre yolu ile Araposman Kavşağı arasındaki kısımda devam eden kaldırım düzenleme çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız