SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Havalimanı Gerekli"

0
Güncellendi - 2015-12-29 20:31:28
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya’ya yeni bir havalimanının gerekli olduğunu belirterek, “Ulaştırma Bakanımız ile bu konuyu görüşeceğiz” dedi.

Katıldığı bir TV programında Malatya’ya yapılacak yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Bakan Tüfenkci, Malatya'ya havalimanın gerekli olduğunu söyledi. Tüfenkçi, "Hızla gelişen ve büyüyen Malatya’ya yeni bir havalimanının gerekl. Bu ihtiyacı Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a bizzat ileteceğim" dedi. Malatya için önemli bir proje olan Kuzey çevreyolu konusunu da yakından takip ettiğini belirten Bakan Tüfenkci, “ihale 5 kez iptal edildi. Firmaların itirazları var ama bir an önce başlaması için sürecin takip edilmesi gerekir” diye konuştu. Malatya ziyaretleri sırasında yatırım taleplerini tek tek dinlediklerini anlatan Bakan Tüfenkci, Malatya’nın önümüzdeki yıllarda şaha kalkacağını söyledi. Artık Malatya’nın hükumette ve siyaset çalışmalarında daha güçlü olduğunu söyleyen Tüfenkci, el birliği ile Malatya ve ülke için çalışacaklarını ifade etti.

Bu arada, geçtiğimiz Cuma gecesi Malatya'ya gelen Bakan Tüfenkci, Pazartesi günü Ankara'ya döndü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız