SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni İlçe Merkezi Projesi

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:34:39
Yeni İlçe Merkezi Projesi
A- A+ PAYLAŞ

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Darende Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında Darendelilere bilgi verdi. 

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, Darende Belediyesi’nin son yılda yaptığı çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi. Darende Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Salonu'nda düzenlenen toplantıya Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser’in yanı sıra Darende Kaymakamı Ali Türk de katıldı. Başkan Eser, otogar, küçük sanayi sitesi, canlı hayvan pazarı, mezbaha, Teleferik Projesi ve kent müzesinin ihalelerinin yapıldığını belirterek, Darende’nin yaşanılabilir bir kent haline gelmesi için çalıştıklarını ifade etti. Başkan Eser, “Sorunları tek tek çözeceğiz. İlçe merkezindeki kentsel dönüşüm kapsamında yürütülen çalışmaları yakından takip ediyoruz, şu an da proje aşamasında. Detayları belli olduğunda tarihi öneme sahip yeni ilçe merkezi projemizi halkımızla paylaşacağız. Bir süre şantiye dönemi geçirecek olan ilçemiz, projeler tamamlandığında maddi ve manevi olarak hızlı bir turizm beldesi haline dönüşecek" şeklinde konuştu. Darende’ye otobüs terminali kazandırmak için çalışma yürüttüklerini dile getiren Başkan Süleyman Eser, terminal alanı için kamulaştırmanın yapıldığı söyledi. Belediye Meclisi kararıyla projelendirme ve yapım işinin Büyükşehir Belediyesine devredildiği kaydeden Eser, çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü dile getirdi. Darende turizmine katkı sunmak için Zengibar Kalesi'nin üstüne Teleferik Hattı Projesi hazırladıklarını da söyleyen Başkan Eser, kırsaldaki büyük mahallelere semt konağı yapılacağını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız