SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yeni İnönü ve Özal'lar İçin'

A- A+ PAYLAŞ

Kısa bir süre önce oluşturulan Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Malatya Kadın Kolları yöneticileri Vali Halil İbrahim Daşöz ve Belediye Başkanı, aynı zamanda vakfın Malatya Şube Başkanı Cemal Akın'ı makamlarında ziyaret ettiler.

VALİLİK'TE..
MEV Malatya Kadın Kolları'nın Fezanur Şavata'nın başkanlığında, Yardımcılar Ferhan Özdemir, Serpil Şirolu, Belgin Tahtalı, Meral Öztaş, Muhasip Berat Ayazgil Kürklü, Sekreter Tanyel Tangül, Basın Komitesi Özlem Gökçe, Burs Komitesi 1. başkan Özlem Demirel, 2. başkan Özlem Selçuk Hanlıoğlu, Burs Komitesi Üyeleri Berrin Özolcay, Tuğba Baytimur, Songül Kanat, Neslihan Narin, Hacer Kılıçaslan, Belkıs Şavata Doğanay, Gülsen Kavuk, İclal Yeşil, Sergül Erdoğan, Mediha Gümüş ve Ersin Kıralp'ten oluşturulduğu bildirildi.

Kadın Kolları yöneticileri, vakfın Malatya Şube Başkan Yardımcısı Necdet Narin'le birlikte Vali Daşöz'ü makamında ziyaret ettiler.

Vali Daşöz, Malatya Eğitim Vakfı'nın, yaptığı değerli hizmetler nedeniyle geçtiğimiz yıl TBMM Üstün Hizmet Ödülü'ne layık görüldüğünü, çalışmasını aynı ruhla sürdüreceğine inandığını bildirdi.

BELEDİYEDE..
Vakıf yöneticileri, daha sonra da Belediye Başkanı Akın'a ziyarette bulundular.

Bu ziyarete ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu şu bülteni yayınladı:

"Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Kadın Kolları Başkanı Feyzanur Şavata, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ı ziyaret ettiler.

27 Mart Perşembe günü gerçekleşen ziyarete, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın eşi Nurten Akın ile MEV Malatya Şubesi Başkan Yardımcısı Necdet Narin’de katıldılar.

Malatya Eğitim Vakfı Malatya Şubesi’nin Kadın Kollarını kurduklarını belirten Başkan Feyzanur Şavata, eğitim alanında Malatya için güzel şeyler yapacaklarını ifade ederek yeni yönetim kuruluyla beraber nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Malatya Eğitim Vakfı’nın Türkiye’de eşine ender rastlanan hizmetler ürettiğini kaydeden Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Malatyalı bayanların, eğitim konusuna alaka göstermesinin memnuniyet vereci bir durum olduğunu söyledi.

Başkan Akın, “Malatya Eğitim Vakfı’nın eğitim hizmetleri bundan sonra 3 – 4 kat daha artacaktır. Sizler bundan sonra daha fazla eğitimli öğrenciler yetiştireceksiniz. Bu yetiştirmiş olduğunuz öğrenciler Türkiye’nin inşallah geleceğini kuracaklar. Yapılması ve yürütülmesi gereken hizmetler söz konusu olduğunda üzerimize düşen görevi seve seve yapacağız. Geleceğin İnönü’lerini, Özal’larını, Cumhurbaşkanı ve Başbakanlarını sizlerin bu çalışmalarıyla yetiştireceğiz” dedi.

Malatya Eğitim Vakfının bugünlere gelmesinde Şaban Taçyıldız ve Necdet Narin’in büyük katkıları olduğunu belirten Başkan Akın, Malatya ve Türkiye eğitimine katkı vermiş herkese teşekkür ettiğini belirtti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız