SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni İşyeri ve Konut Yapılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:16:00
Yeni İşyeri ve Konut Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya'nın Hekimhan ilçesine bağlı Hasançelebi Beldesi, modern konutlara kavuşuyor. 
     
Hasançelebi Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, beldenin en gözde yerinde yıllardır atıl durumda bekleyen çürük inşaatın yıkılacağını, yerine depreme dayanıklı bina yapılacağını belirtti. 
     
Beldedeki iş yeri ve konut sıkıntısını ortadan kaldırmayı amaçladıklarını ifade eden Yıldırım, 16 müstakil daire imalatı yapılacağını ve inşaatın bir yılda tamamlanacağını kaydetti.
     
Doğalgaza uyumlu modern yapıların maliyete yakın bir fiyattan satılacağını belirten Yıldırım, Hasançelebilileri ev ve iş yeri sahibi yapmayı amaçladıklarını vurguladı. 
     
Binaların Hekimhan'daki resmi binalar hariç ilk asansörlü bina olma özelliğiyle de çevreye örnek olacağını ifade eden Yıldırım, ''Hasançelebi'yi geleceğe hazırlama yolunda çalışmalarımıza durup dinlenmeden devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız