SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yeni Kadro Oluşturduk'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyespor Kulübü Basın Sözcüsü Selim Pilten, yeni bir kadro oluşturduklarını belirterek, takımda uyum sürecini hızlı bir şekilde atlatmak istediklerini söyledi.

Transferde titiz davrandıklarını dile getiren Basın Sözcüsü Pilten, "Kulüp olarak oyuncu transferinde fazla acele etmedik. Takıma kazandırdığımız futbolcular yönetim ve teknik heyetin ortak kararıyla alındı. Bu nedenle ben takımdaki uyum sürecinin hızlı olacağını düşünüyorum. Bunun yanında bu ligi iyi bilen bir teknik direktörümüz var. Biz göreve geldiğimizde genç bir kadro oluşturacağımızı söylemiştik. Kadroyu da bu düşünceye göre oluşturduk. Tabi yaş sınırını da göz önüne alırsak, takımda ağabey konumunda futbolcular da yer alıyor. Malatyalı genç futbolcuları da desteklemek adına çalışmalar yapıyoruz" dedi.

Pilten, ilk etap kamp çalışmalarının Malatya'da başladığını ve çalışmaların ilk gününün iyi geçtiğini belirterek, "İkinci etap kamp çalışmamızı il dışında yapmak istiyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki günlerde bu konu netlik kazandığında bir basın açıklaması yapacağız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız