SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Kampanyaya 'Sıfır' Stokla Başlanıyor

0
Güncellendi - 2016-09-01 13:51:15
Yeni Kampanyaya 'Sıfır' Stokla Başlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Şeker Fabrikası’nın 2016-2017 yılı pancar alım kampanyası başlıyor. 4 ay sürecek kampanya süresince 525 bin ton pancar alımı yapılacağı öğrenildi.  Alım kampanyası töreninin, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenci’nin katılımıyla 4 Eylül Pazar günü saat 9.30’da gerçekleştirileceği kaydedildi.

Murat: Son 20 yılın rekor üretimi yapıldı

1 Eylül Perşembe günü başlayacak kampanyaya ilişkin bir açıklama yapan Şeker İş Sendikası Şube Başkanı Nuri Murat, bu yıl 525 bin ton pancar ekimi yaptıklarını belirterek, bunun son 20 yılın rekor üretimi olduğunu söyledi. Bugün başlayacak ve 120 gün sürecek olan kampanya boyunca ekimi yapılan tüm pancarın alınıp işleneceğini belirten Şeker İş Sendikası Başkanı Murat, “Malatya Şeker Fabrikası, Türk Şeker bünyesindeki fabrikalar arasında üretime ilk başlayan fabrika olacak. Bu yılı, rekor bir pancar ekimi yaptık.  Ekim yaptığımız tüm pancarları alacağız” dedi.

“Pazar sorunumuz yok”

Nuri Murat, Malatya Fabrikası'nın ürettiği şekerin artık bir marka haline geldiğini ve pazarlama sorunu bulunmadığını da hatırlatarak “Bu yıl ki üretim sezonuna sıfır stokla giriyoruz. Pazarlama açısından bizim asla bir sıkıntımız yok.   Çünkü ürettiğimiz şekerin kalitesi çok yüksek. Dolayısıyla üretilen şekerin satılmasında asla sorun yaşanmıyor. Bu Malatya için çok çok önemli bir durum” diye konuştu.

Öte yandan,  şeker üretiminde ‘olmazsa olmaz’ denilen ve pancar alım kampanyasının ilk aşaması olan, şerbetin posasında ayrılması sürecinde temizleme, süzme ve bakterilerin öldürülmesinde kullanılan kireç ocağı da ateşlendi.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

pancar

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Battal TUNCAL (7 yıl önce)
    Sayın fabrika müdürünü Sayın sendika başkanını ve tüm emeği geçen personellerini kutlar başarılarınızın devamını dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan arslan (7 yıl önce)
    Hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela vermesin..
    0
    0
    Yanıtla