SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Kaptan Atilla Birlik

A- A+ PAYLAŞ

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Malatyaspor, lig lideri Antalyaspor ile oynayacağı maça kilitlendi. Bu arada Pazar günkü maçı Ankara bölgesinin Süper Lig klasman hakemi Mustafa İlker Coşkun yönetecek.

ANTALYA HAZIRLIKLARI
Pazar günü kendi sahasında konuk edeceği lider Antalyaspor maçının hazırlıklarını Pınarbaşı Tesisleri'nde teknik direktör Fahrettin Ömeroviç yönetiminde sürdüren sarı-kırmızılı takım, düz koşunun ardından yaptığı taktik ağırlıklı antrenmanla çalışmalarına devam etti. Antrenmana sakat olan Turgay ve Alper katılmazken, kadro dışı bırakılan Taner ile Mehmet çalışmada yer almadı. Sakatlığı bulunan kaleci Emrah ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Antrenmanın ardından Mado Pastaneleri, futbolculara baklava ikram ederek, Antalyaspor maçında başarılar diledi.

Bu arada, Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ali Cengiz, Antalyaspor'un güçlü bir takım olduğunu ifade ederek, pazar günü kendi sahalarında konuk edecekleri rakiplerinden puan ve puanlar almaya çalışacaklarını aktardı. Cengiz, takımda sakatlığı bulunan oyuncuların fazlalığının kendileri açısından dezavantaj olduğunu, bu futbolcuların yerine görev verilecek futbolcuların sakatları aratmayacaklarına inandığını kaydetti.

Geçen hafta Mardinspor ile oynadıkları maçta berabere kaldıkları için üzgün olduklarını ifade eden Cengiz, "Mardinspor maçında taraftarlarımızı üzdük. Bu nedenle Antalyaspor maçını kazanmaktan başka çaremiz yok. Taraftarlarımızın desteği ile 3 puan alarak hem moral hem de lig sıralamasında iyi duruma gelmek istiyoruz" dedi.

KAPTAN ATİLLA...
Malatyaspor'da ayrıca kadro dışı bırakılan ve kendisine kulüp bulması söylenen takım kaptanı Taner Demirbaş'ın yerine sarı-kırmızılı takımın kaptanlığına Atilla Birlik getirildi.

Bu arada takım kaptanlığı için Serdar Samatyalı'ya da teklif götürüldüğü, ancak bu oyuncunun Malatyaspor'daki en eski oyuncunun Atilla Birlik olması nedeniyle onun kaptan olmasının uygun olacağını belirttiği, diğer futbolcuların da isteğinin bu yönde olduğu ve Atilla'nın kaptanlığa getirildiği öğrenildi.

Serdar Samatyalı'nın ikinci kaptan olduğu belirtildi.

HAKEMLER..
Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan açıklamaya göre, Bank Asya 1. Lig'de haftanın maçlarında görev alacak hakemler şöyle:

"*26 Ocak Cumartesi
13:00 Elazığspor - Giresunspor: Mustafa Kamil Abitoğlu

*27 Ocak Pazar
13:00 Malatyaspor - Antalyaspor A.Ş.: Mustafa İlker Coşkun, Selçuk Yılmaz, Fahri Aksoy, 4. hakem Hacı Mehmet Şimşek
13:00 Orduspor - Diyarbakırspor: Vedat Yüksel
13:00 Kocaelispor - İstanbulspor: Aytekin Durmaz
13:00 Boluspor - Altay: Yusuf Murat Söylemez
13:00 Mardinspor - Eskişehirspor: Bünyamin Gezer
13:00 Kayseri Erciyesspor - Samsunspor: Serkan Çınar
13:00 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: - Kartalspor: Taner Gizlenci

*28 Ocak Pazartesi
19:00 Karşıyaka - Sakaryaspor A.Ş.: Barış Şimşek (Seyircisiz)"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız