SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Kaymakamı Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2017-01-09 00:46:57
Yeni Kaymakamı Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Yazıhan Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi YEKSAM Yönetim Kurulu Üyeleri Yazıhan Kaymakamı İdris Akça’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çorum Bayat ilçe kaymakamlığından Malatya Yazıhan kaymakamlığına atanan İdris Akça’ya göreve başlaması dolayısıyla bir ziyaret gerçekleştiren YEKSAM Yönetim Kurulu Başkanı Onur Güneş, Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan Cavlak, Vahap Altunok, Erol Yiğit, Veysel Güler ve Hüseyin Polat yeni görevinin hayırlı olması dileklerini iletti. Ziyarete, YEKSAM Yönetim Kurulu Üyesi ve Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk’te eşlik etti.

1 Aralık 2016 tarihli Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Yazıhan’a ataması yapılan Bingöl Solhan doğumlu Kaymakam İdris Akça ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yazıhan, gelişmeye açık bir ilçemiz. Şahsım, kamu kurumlarında çalışan arkadaşlarımız, halkımız ve Yazıhanımızın gelişmesine katkı sunmaya gayret eden sizlerle birlikte bu gelişimi sürdürme konusunda elimizden geleni yapacak ve netice alacağımıza inanıyorum. Her konuda istişare etmenin faydalı olacağı inancındayım. Dolayısıyla sizlere her zaman kapımız açıktır.” dedi.

Yazıhan Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi’nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Onur Güneş ise, “Sayın Kaymakamımızın ilçemizin gelişimi konusundaki istekliliğini görüyoruz. Bir sivil toplum örgütü olarak sizlerin her zaman yanında olacak, çalışmalarınıza katkı sunmaya çalışacağız.” dedi.

YEKSAM ziyareti sırasında Darende Kaymakamı Ali Türk’de İdris Akça’ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Hem Yazıhan’ın hemde Darende’nin şehirlerarası yol güzergâhında bulunmasının artılarının değerlendirildiği ziyaret yaklaşık 45 dakika sürdü.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız