SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Kiraladığı Evde Ölü Bulundu

0
Güncellendi - 2018-05-07 20:31:13
Yeni Kiraladığı Evde Ölü Bulundu
A- A+ PAYLAŞ

Cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen Malatya nüfusuna kayıtlı bir kişi kiraladığı evin balkonunda ölü bulundu. Yan balkondaki gürültüye bakan komşuları tarafından ihbar edilen olayla ilgili başlatılan soruşturmada şahsın ölüm nedeni araştırılıyor.

Edinilen bilgiye göre olay Aydın’ın Nazilli İlçesi Şirinevler Mahallesi 291 sokak 12 numarada meydana geldi. Saat 15.00 sıralarında 112 sağlık ve 155 Polis İhbar hattına gelen ihbarla olay yerine gelen ekipler balkonda yatar vaziyette buldukları şahsın öldüğünü belirledi. Yapılan ilk incelemede isminin Cuma Şahin olduğu öğrenilen şahsın cesedi olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından cenaze aracına konularak Nazilli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Malatya nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen şahsın yakınlarına ulaşılamadı.

Yaklaşık 10 gün önce bir suçtan dolayı yakalandığı öğrenilen şahsın Nazilli açık cezaevinde kaldığı ve 2-3 gün önce serbest kaldıktan sonra adı geçen adresteki evi kiraladığı öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı, cesedin ise ilk incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderileceği öğrenildi.

Aydın, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız