SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Kortlarda İlk Ulusal Turnuva

0
Güncellendi - 2016-05-27 17:36:25
Yeni Kortlarda İlk Ulusal Turnuva
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından kısa bir süre önce hizmete açılan Yaşam ve Spor Merkezi’ndeki Tenis kortları, ilk ulusal turnuvaya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Türkiye Tenis Federasyonu ve Malatya Tenis ve Dağcılık Kulübü işbirliğinde düzenlenen 12 Yaş Hafta Sonu Turnuvası 28-31 Mayıs 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Malatya Büyükşehir Belediyesi Ana Sponsorluğunda düzenlenecek turnuvaya Türkiye’nin birçok İl’inden sporcuların kayıt yaptırdığı belirtildi. Türkiye Tenis Federasyonu internet sitesi üzerinden müracaatları alınan toplam 95 tenisçinin Malatya’da 4 gün boyunca 150 karşılaşma yapacağı kaydedildi. 12 yaş altı sporcuların bayanlar ve erkekler olmak üzere iki kategoride karşılaşacakları açıklandı. Yapılacak karşılaşmalar sonunda her iki kategorinin birinci ve ikincilerinin belirlenerek madalyalarının sunulacağı aktarıldı.

Bilindiği gibi Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin Yaşam ve Spor Merkezi’nde hizmete sunduğu tenis kortları dolayısıyla 27 takımın yarıştığı Doğu Ligi de bu yıldan itibaren Malatya’ya alınmış ve sonbaharda gerçekleştirileceği açıklanmıştı. Açıklanan turnuvalar dışında da birçok turnuva için çalışmaların devam ettiği vurgulandı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız