SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Kurslar Açılacak

A- A+ PAYLAŞ

Anne Çocuk Sağlığı ve Bilgisayar Kursu açıldı. Sosyal Projeler Desdeği (SODES) kapsamında açılan kursun yanı sıra yeni açılacak olan Diksiyon ve İngilizce kurslarına ise müracaatın devam ettiği bildirildi.

Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) tarafından SODES kapsamında Işık Kadınlar Derneği tarafından yürütülen "Işık Yaşam Merkezi" Projesi çalışmaları hakkında bilgi veren Işık Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aysel Çelikyay; Kursların büyük bir kadın kitlesine ulaştığına dikkat çekerek, şunları söyledi: "Işık Yaşam Merkezi Projemizde şimdiye kadar, Halk Eğitim Merkezi' ile ortaklaşa Kadınlara yönelik olarak; Anne Çocuk Sağlığı ve Bilgisayar Kursları açtık. Bu kurslarımız tamamlanmak üzere. Kursların
sonunda kursiyerlerimize aldıkları eğitime yönelik sertifikalar verilecektir. Yeni açacağımız Diksiyon ve İngilizce kurslarımız için başvuruları alıyoruz. Kadınlarımızın projemize ilgisi bir hayli fazla. Bizim amacımız sadece bir sertifika ile yetinmek değil bu ilk adımların kadınlarımızın hayatlarını güzelleştirmesi ve kolaylaştırması olacaktır. Ayrıca projede gençlerin evliliğe hazırlanması ve aile kurumunun önemi, çocukların yetişmesi, hukuksal ve psikolojik danışmanlık eğitimleri de verilecektir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız