SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Kurslar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Malatya Yardım Gönüllüleri Derneği işbirliği ile verilen eğitim kurslarından Bilgisayar İşletmenliği Kursu ve Diksiyon Kursundan sonra Bilgisayarlı Muhasebe Kursu da verilmeye başlandı.

Alınan bilgiye göre, 25 bayanın katıldığı eğitimin yaklaşık 4 ay boyunca devam edeceği belirtildi. Kent Konseyi bünyesinde açılan Bilgisayar İşletmenliği Kursunu tamamlayan bayanlar, bu bilgi ve becerilerini daha da geliştirmek için Bilgisayarlı Muhasebe Kursuna katıldıklarını söylediler.

Kent Konseyi dersliklerinde verilen eğitimler genellikle mesleki eğitimlere yönelik olmakla beraber kadın- erkek, genç-yaşlı tüm kesimlere hitap ediyor. Kurslarla birlikte verilen sosyal ve kültürel amaçlı seminer ve konferanslara da katılan kursiyerler, Malatya Kent Konseyi'nin verdiği hizmetlerin çok yönlü olmasının sosyal birikim anlamında kendilerine geniş ufuklar kazandırdığını söyleyen öğrenciler, ücretsiz olarak verilen bu hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Bilgisayarlı Muhasebe Kursu hocası Serap Kara Bilgisayarlı Muhasebe kursunun özellikle iş hayatına atılan ve atılacak olan kursiyerlerden oluştuğunu dile getirerek, daha önceleri de Kent Konseyi bünyesinde kurs verdiğini eğitim alan vatandaşların kamu ve özel sektörde iş sahibi olduğunun gördüğünde çok mutlu olduğunu söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız