SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Mahalle Yoluna Asfalt

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:13:04
Yeni Mahalle Yoluna Asfalt
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından Hatunsuyu bölgesinde yol asfalt çalışmaları aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Yeni Mahalle’de 7,5 km’lik asfalt çalışması yapılıyor.

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen asfalt çalışmaları Yeni Mahalle B kanal yolu, Kırıktaşlar, Üssülü Pınar, Kantar ve Drejan sokakta çalışmalara devam ediliyor. Asfalt çalışmalarının bu hafta içerisinde tamamlanması bekleniyor. Asfalt çalışmalarını yerinde takip eden Yeni Mahalle Muhtarı Mehmet Kırıktaş, yıllardır alamadıkları hizmeti Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın sayesinde aldıklarını belirterek, “Yeni Mahallemize yapılan bu hizmetten dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyoruz. Mahallemize yapılan hizmetler bizi çok memnun etti. Yeni mahalle sakinleri ve muhtarı olarak yapılan hizmetleri inkar edemeyiz. Çalışmalar oldukça güzel ve yerinde bir çalışmadır. Yıllardır alamadığımız hizmetleri bugün almanın memnuniyeti içindeyiz. Sayın Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a sonsuz teşekkürler. Tüm belediyelerimizin de böyle güzel çalışmalar içinde olmasını bekliyorum” dedi.

Mahalle sakinlerinden Cihan Haylaz ise, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yapılan çalışmalar için Başkanımız Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyoruz. Yapılan çalışmalarla mahallemizi yazın tozdan kışın çamurdan kurtardı. Bu güzel hizmetleri her zaman bekliyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız