SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Malatya Başkanına Sesleniyorum, Araştırın!."

0
Güncellendi - 2017-02-17 18:05:38
A- A+ PAYLAŞ

  • Tanju Çolak'tan müthiş iddia.. Şampiyonluğa oynayan 3 kulübün başkanını "Size sesleniyorum.." diyerek uyardı..

Eski futbolcu ve TRT Spor ekranının futbol yorumcusu Tanju Çolak, Eskişehirspor’da Alpay Özalan’ın istifasından sonra teknik direktörlük görevine getirilen Mustafa Denizli’nin transferinin sıradan bir transfer olmadığını belirterek, bu transferin Eskişehirspor’un şampiyonluğu projesi için futbolu yöneten bazı kurumlarca kurgulanmış olduğunu ima etti ve, “Buradan lider Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı’na sesleniyorum… Araştırın, soruşturun, Mustafa Denizli neden Eskişehirspor’a gönderildi, kim yolladı, neden yolladı? Araştırın” şeklinde konuştu.

Aynı çağrıyı, şampiyonluk mücadelesi veren Sivasspor ve Göztepe başkanları için de yapan Tanju Çolak, “Arkadaşlar!... Size sesleniyorum: Evkur Yeni Malatyaspor başkanım, Sivasspor başkanım, Göztepe başkanım… Ben buradan sesleniyorum. Bundan sonrası beni bağlamaz” diye konuştu.

Tanju Çolak ile TRT Spor program sunucusu arasında, konuya ilişkin olarak şu diyalog yaşandı:

Tanju Çolak: Ben buradan sesleniyorum: Prolisansı olup da evde bekleyenler, uyuyanlar, daha çook beklersiniz arkadaşlar. Çok beklersiniz. Çook... Eğer dayın yoksa, arkanda kimse yoksa, dostun yoksa, abin yoksa, vallahi de gidemezsin billahi de gidemezsin. Ben gidemiyorum ya, ben ben.  Tanju Çolak, prolisansı alalı 10 yıl olmuş. Ben bir yere gidemiyorum. Çünkü ben onların dediği gibi olmuyorum, ben onların herşeyine evet demiyorum.

Arkadaşlar!... Size sesleniyorum: Evkur Yeni Malatyaspor başkanım, Sivasspor başkanım, Göztepe başkanım… Araştırın, Mustafa Denizli neden gitti Eskişehirspor’a, kim yolladı? Ben buradan sesleniyorum. Bundan sonrası beni bağlamaz.

TRT Spor Sunucusu: İyi de rakipleri neden bunu araştırsın ki, neyini, neden araştıracak? Eskişehirspor teknik direktör değiştiremez mi?

Tanju Çolak: Mustafa Denizli oraya neden gidiyor, oraya kim yolluyor onu kardeşim? Ben de bunu soruyorum.

TRT Spor Sunucusu: Daha önce Rizespor’a gitti Mustafa Denizli ve başarılı oldu orada ve takımı çıkardı.

Tanju Çolak:  Kim yolladı, kim yolladı Mustafa Denizli’yi? Eskişehirspor için adı geçenlerden biri de Mehmet Özdilek’ti. İki isim vardı. Şimdi ben soruyorum Mustafa Denizli’yi Eskişehirspor’a kim yolladı? Ben bu konuda bu kadar söylerim. Daha fazlasını söylersem… Ben bunu bakanıma söyleyeceğim, spor bakanıma. Ben bunu gideceğim ve spor bakanıma anlatacağım, anlatmak zorundayım. Bu duyduğum şeyler, Türkiye’de futbolun nereye koştuğunu, neler yaşandığını gösteriyor. Günahtır, nerden baksan en az 500 prolisanslı teknik adam var. Ama Türkiye’de herşey 15 teknik adam arasında dönüyor. Ya arkadaşlar, diğerlerine de bir şans verin. Ben istemiyorum, yeminle ben istemiyorum. Samimiyetime inanın, istemiyorum. Ama bu (M. Denizli transferi)  iki oldu, iki oldu… Kulüp başkanları yanlış yapıyorsunuz. Arıyorsunuz, ‘Teknik adam kim olsun?’ diyorsunuz. Yok böyle bir şey… Teknik adamı sen seçeceksin. Yönetim kurulu seçecek. Sevgili başkan, lütfen, lütfen olmuyor…

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • Abdullah (7 yıl önce)
    MALATYA SAHADA TOPUNU OYNASIN HANGİ TFF ÇIKARMAYACAKMIŞ ONUN O ZAMAN HESABI SORULUR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Talip (7 yıl önce)
    Tanju doğru söylüyor olabilir baktılar alpaylar bu iş olmayacağını anladılar Biz Mustafa Denizli'ye getirdik şampiyon olduk diyecekler daha önceki dönemde Eskişehir'in Playoff final maçında Eskişehirli bakan maçta ve Eskişehir Boluspor maçında daha maçın 5'ini dakikasında Boluspor 10 kişi kaldı ve Eskişehir Süper Lig'e çıktı yine aynı senaryolar yaşanabilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    TESEKÜRLER tanjoya cok hakli 1 üc büyük dediginiz takimlar neden bin km yol gelsin üc puani yakin bir yerdeki takimda da ali 2 Aziz yildirim bir zamanlar isterdek istanbulda 18 takim cikarik bu ne demek 3 kocaman izmirde kac takim var birinci ligde AGZINA SAGLIK KIRAL COLAK
    0
    0
    Yanıtla
  • Alrdm44 (7 yıl önce)
    Tanju yu hiç sevmem bozuk saat misali bu defa doğru söylüyor. Türk futbolunda Fatih Terim olsun demeden bir td bir takımı çalıştıramaz. Bakın süper lig ve birinci ligdeki hocaların çoğunluğu ya Fatihin öğrencisi ya yardımcısı ya da yağcıları araştırın Fatih Terim ile sürtüşmemiş birileridir bu td ler
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (7 yıl önce)
    Boş boş konuşmuş.Bunlar reklam kokuyor....Bildiği bir şey varsa açıklasın. Yakışmamış.Onun için mi sahalarında 5 gol yediler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Necdet Özdemir (7 yıl önce)
    mustafa denizliyi kim gönderdi eskişehirspora derseniz tabiki tüpcü tff başkanı demirören. bütün hakemler ve tff eskişehir için çalışacaklar. seyredin bakalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI44 (7 yıl önce)
    Tenekelerden çok ve boş ses çıkar.kim yollamıs banane TFF 1.ligin en iyi teknik adamı bizde ve lideriz.konuşulacak hiç bir şey yok..Ayrıca lider bir takım var ortada, yorum atanlar bak sahipsiz,milletvekilleri, bakan harbi bu yorumları hangi akılla atıyorlar. .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafarir (7 yıl önce)
    İlginç Bakalım Eskişehir ne diyecek Tanju colaga inaniyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • emirza44 (7 yıl önce)
    Söyle de bilelim
    0
    0
    Yanıtla
  • ortaköylü (7 yıl önce)
    Tanju çolak haklı bence.Türkiyede sadece sahada futbol oynamak yetmiyor..Masada güçlü değilsen ağzınla kuş tut boş iş..Sonuç nedir*Avrupa kupalarına çıkan takımlarımız üçüncü tura kalabilirse bir kova dolusu gol yiyip saha değilde masa şampiyonu olduklarını göstermiyormu?..Her yıl rezaletin daniskasını yaşıyoruz..Sahi Türkiyenin şampiyonu beşiktaş dinamo kievden kaç gol yedi hatırlayın..Fenerbahçe monako takımı karşısında rezil oldu..
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (7 yıl önce)
    Helal olsun Tanju kardeşime doğruları söylüyor,Evet bende iddia ediyorum,Fedarasyon ve malum kişiler,Eskişehir ve Göztepeyi,Şampiyon yapmak için herşey yapıyorlar,
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    tanju çolak konuşana kadar siz konuşun ey malatya sahipleri yada zenginleri diyeyim.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    bizim bakan dayımız yok ondandır yada sahip çıkan bir vekilimiz yok ondandır arkadaş malatya boşuna sahipsiz demiyorlar harbiden şu memlekete bir temel atıldığı zaman normal süresi 2 yıl ise malatyada 5 yıl sürüyor nedenini herkes iyi biliyor çünkü sadece para için var olanlar var icraat yok allah islah etsin ak parti bidahaki seçimlere aynı vekillerle giderse oy vermeyiz diyen milletimiz gene veriyor bende veriyorum ama olmuyor be doğunun şu güzel memleketine yakışmıyor .
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    Tanju Çolak haklı ve çok doğru bir konuya değinmiş.Mustafa Denizli Eskiehirsporla anlaşınca bu işte bir bit yeniği olduğu ve bir oyunların döndüğü anlaşılmaktadır.TFF ve hakemlerin Eskişehir'i doğrudan süper lige çıkrmak için bir gayretin içinde oldukları öteden beri bilinmekteydi.TFF'nin amacı Eskşehir ve Göztepe'yi direkt sğper lige yükseltmek, EYMS ve Sivasporu ilk altı içinde tutmayı ve play-off oynatmayı hayal etmektedir.Son maçlarda Allahta razı olmuyor ve Eskişehir ile Göztepe puan kaybediyor.Ne kadar üçkağıt döndürürlerse döndürsünle,EYMS çanla başla mücadele etsin rakipleri yensin.ve doğudan süper lige çıksın.Ben buna inanıyorum..
    0
    0
    Yanıtla
  • KİMYACI (7 yıl önce)
    BANA TANJU ÇOLAK DENİLDİĞİNDE AKLIMA İKİ ŞEY GELİYOR. İYİ BİR GOLCÜ VE DE NE YAZIK Kİ MERCEDES KAÇAKÇISI. LÜTFEN BİR BİLDİĞİ VARSA KONUŞSUN YADA GİTSİN SAVCILIKLARA DURUMU ANLATSIN. KOSKOCA CAMİALARI ZAN ALTINDA BIRAKMASIN, TOPLUMUN ŞUAN YAŞADIĞI KUTUPLAŞMANIN ALTINDA YATAN DA NE YAZIK Kİ BAŞKALARINI BİLİP BİLMEDEN ZAN ALTINDA KOYMA .İYİ GÜNLER.
    0
    0
    Yanıtla
  • reel (7 yıl önce)
    tüpçü varsa hersey olabılır, burasu türkiye şaibe olmazssa şaşarım zaten
    0
    0
    Yanıtla
  • KAMIL (7 yıl önce)
    Bundan yorumcu falan olmazz eskisehir in sahibi var malatyanin kimi var
    0
    0
    Yanıtla
  • MURAT (7 yıl önce)
    Eskişehir maçını sunan p. spikar ın anlatımından belliydi zaten. Bunlar Eskişehiri el birliğiyle şampiyon yapmak için şartlanmış bir derin futbol topluluğu. Bu tabuyu yıkacak da diğer takımlar ve futbolcularıdır. Manisasporu tebrik ediyorum, güzel bir iş çıkararak oyunu bozma yönünde iyi bir hamle yaptılar...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Fk (7 yıl önce)
    haklı sonuna kadar tanju çolak
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulah (7 yıl önce)
    tanju kardeşim doğru söylüyosun mutlaka ama en güzel cevap sahada oynanan ezici futbol ve galibiyetle vermek lazım o zaman futbolu yönetenler göz göre görede şampiyonluğu alamazlar ya inşaallah malatyasporumuz süper liğe çıkacak
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Tanju,dogru,soyluyor,bu,konuda,yonetecek, Hakemlere,dikkat,etmek,gerekiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Tanju olayları abartarak anlatan biri. Mesala aynı programda haftada her ligden 30 maç izlenebildiğini söyledi. Ülkemizde şifresiz 1. lig ile belçika ligi canlı veriliyor. Diğer 30 maçı 3-4 platforma birden sahip olmadan izleyemiyorsun. Bu şartlara sahip kaç aile var ondan haberi bile yoktur. Mustafa Denizli birilerinin projesi gibi söylemler kanıt ister. Burada bir proje varsa o da eskişehirspordur. Haftalardır olan olaylar ortada. Buna rağmen hala eskişehir istedikleri seviyede değil. Denizli adına saklanıp projelerini gerçekleştirmeye çalışabilirler. Malatyamızın yetkilileri tüm yükü kulüp başkanına yüklemiş, iyi bir sonuç olursa atkılarını takma gününü bekliyorlar. Yoksa yaşanan onca sorun ile ilgili çalışmaları görülmedi. Düşünün elazığ 100 milyona yakın borcun 50 milyonunun ödemiş. Eskişehirde milyonlarca liralık kendi borçlarını yine ödeme konusunda sıkıntı yaşamamış. Başkanlarının bir basın toplantısı var bir takım nasıl kurtulur diye otur izle. Biz Efsane Malatyaspor'u göz göre göre amatöre düşürürken diğer şehirler bakanlar belediye başkanları ile bu işleri çözdüler. Bu sene şampiyonluğun kaçması bu yaşananların yanında büyük bir mesele değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mantık (7 yıl önce)
    Mustafa Denizli değil kralı gelse Eskişehir şampiyon olamaz.çokmu lazım Eskişehirin şampiyon olması.Önce borçlarını TEMIZLESIN LER . ŞAMPİYON Y.MALATYASPOR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (7 yıl önce)
    Zaten her haliyle belli eskisehir sporu yeniden süper lige çıkarmak istemeleri 5 gol yemez di hep oyun Fırat aydunus denen hakem musfetdesi neler yaptı bize aynı şekilde goztepe maçında katledildi Malatya'nın siyasileri bir an önce harekete geçmeleri lazım yoksa Malatyaspor Süper Lig'e falan çıkamazsın aldığınız hiçbir futbolcuya şampiyonluk yaşatmazlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Yeni Malatyaspor maçında, Göztepe hakkıyla kazandı, hakemlik bir şey yok yalan söyleme.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)
    Yanılmıyorsam bundan 4 sene önce PAYAS spor ile 44 Malatyaspor müsabakasının görüntülerini gördükten sonra o maçı. 44 Malatyaspor aleyhine karar veren federasyondan adil olması beklenemez.Sesini yükselten özellikle büyük kulüplerden çekinen makam hesabı yapan kurum ve kuruluşlar bunun hesabını Yüce Rabbimize nasıl verecekler.
    0
    0
    Yanıtla