SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatya Beş Haftada 5 Puan Topladı

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de dördüncü sezonunu yaşayan Yeni Malatyaspor, 2020-2021 sezonunda geride kalan 5 haftada hanesine 5 puan yazdırabildi. Ligde oynadığı 5 karşılaşmasa sadece 1 kez galip gelebilen sarı siyahlılar, 2 karşılaşmada berabere kalırken, 2 karşılaşmayı ise kaybetti.

Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de beşinci haftayı geride bıraktı. Ligin 5.haftasında deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile 1-1 berabere kalan sarı siyahlılar, hanesine 5 puan yazdırabildi.

Ligin birinci haftasında deplasmanda Fatih Karagümrük’e 3-0 mağlup olan Doğu Anadolu temsilcisi, ikinci haftada sahasında İzmir ekibi Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. Ligin üçüncü haftasında deplasmanda Trabzonspor’a 3-1 kaybeden sarı siyahlılar, 4.haftada sahasında Fraport-Tav Antalyaspor’u 1-0’lık skorla mağlup etmeyi başardı. Yeni Malatyaspor, milli aranın ardından 5.haftada konuk olduğu İttifak Holding Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Şuana kadar ligdeki tek galibiyetini 4.haftada sahasında Antalyaspor’a karşı alan sarı siyahlılar, oynadığı 3 deplasman maçında ise galip gelmeyi başaramadı. Malatya temsilcisi, 5.haftaya kadar 3 deplasman maçına çıkarken, bu karşılaşmalarda 1 beraberlik, 2’de mağlubiyet yaşadı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Konyaspor- Yeni Malatyaspor maçı seremonisi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Ecz.Turgut Sebzeci (3 yıl önce)
    İnşallah daha iyi olacak.Hamzaoğluyla başarıdan başarıya koşacak.Bu arada da Başkanımızı yaptğı isabetli transferle kutlamak lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET (3 yıl önce)
    40 haftada 40 puan yetmez! maç başı 1.2 puan almamız lazım
    0
    0
    Yanıtla