SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Malatya İle Süper Ligi İstiyorum"

0
Güncellendi - 2016-07-28 03:20:01
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor ile 2019 yılına kadar sözleşme uzatan defans oyuncusu Sadık Çiftpınar, Yeni Malatyaspor’da oynamaktan mutlu olduğunu kaydederek, “Yeni Malatyaspor’u uzun yıllar hizmet edeceğim için mutlu ve gururluyum. Yeni Malatyaspor ile Süper Lige çıkmak istiyorum” dedi.

Yeni Malatyaspor’un 2015 yılında Trabzon Kanuni Futbol Kulübü’nden transfer ettiği 23 yaşındaki genç defans oyuncusu, takıma geldiği günden bu yana ortaya koyduğu performansla herkesin dikkatini üzerine çekmeyi başardı. Sarı kırmızılı takımın PTT 1. Lig’deki ilk sezonunda başarılı bir performans ortaya koyan Çiftpınar, kendisine gelen bütün tekliflere rağmen ‘takımımla sözleşmem devam ediyor, yönetim ne derse o olur’ diyerek, futbol ahlakının en güzel örneğini de ortaya koydu.

Yönetim, teknik heyet, taraftar ve Yeni Malatyaspor camiasının gerek duruşu, gerek futbolculuğu, gerekse de efendiliğiyle en sevdiği isimler arasında yer alan Çiftpınar, takımla var olan sözleşmesini 2019 yılına kadar uzattı.

KAMP ÇALIŞMALARINDAKİ HIRS VE İSTEĞİ TEKNİK HEYETİ MUTLU EDİYOR

Geride kalan sezonun en başarılı isimlerinden olan defans oyuncusu Sadık Çiftpınar’ın kamp çalışmalarındaki hırs, istek ve mücadelesi göz dolduruyor. Yeni Malatyaspor savunma hattının emniyet sibobu olan genç savunmacı, yeni sezonda da takıma büyük katkı sağlayacağının sinyallerini verdi.

Adı sezonun sona ermesinin ardından birçok kulüple anılan ancak kulübün mutlu olduğunu ifade eden Sadık Çiftpınar, yeni sezon hazırlıklarının çok verimli geçtiğini, lig başlangıcına kadar hazır hale geleceklerini ifade etti.

Genç defans oyuncusu, takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, “Lig bu sezon oldukça zorlu ve çekişmeli geçecek. Birçok takımın üst sıralar için kıyasıya yarış vereceği bu mücadelede Yeni Malatyaspor’da olacak. Yarışın içerisinde olmak ve istediğimiz yere gelmek için kamp çalışmaları büyük önem taşıyor. Birinci etap kamp çalışmaları bu anlamda oldukça verimli geçti. İkinci etap kamp çalışmalarına yeni başladık. İkinci etap kamp sürecini de en iyi şekilde değerlendirip, lige hazır gireceğiz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ali basri tezel (7 yıl önce)
    adil gevrekin 2019 yılına kadar sözleşme imzaladığına inanan yok ki yarın bir bakmışsın sözleşme yok diye haberler çıkmış güven sıfır başkana
    0
    0
    Yanıtla