SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatya Maçı İnönü'de

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:07:44
Yeni Malatya Maçı İnönü'de
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor, sezonun ilk haftasında 1461 Trabzon ile Pazartesi günü İnönü Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

Malatya İnönü Stadyumu’nun PTT 1. Lig Müsabaka Talimatlarına uygun hale getirilmesi için fiziksel uygunluk aranmış ancak yapılan çalışmalar, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) yetkilileri tarafından yeterli bulunmamıştı.

Çarşamba günü Malatya İnönü Stadı'nda bir incelemede daha bulunan TFF heyeti, stat giriş-çıkış, soyunma odaları, koridorlar ve güvenlik kameraları başta olmak üzere birçok eksiğin giderildiği raporunu gerekli birimlere iletti.

TFF’den gelen heyet olumlu bir rapor yazınca, maçın yerini belli etmeyen TFF, bugün resmi sitedeki haftanın maç programlarının yer aldığı bölüme,  Yeni Malatyaspor- 1461 Trabzon  karşılaşmasının oynanacağı stadı Malatya İnönü Stadı olarak belirledi.

Yeni Malatyaspor ile 1461 Trabzon, 17 Ağustos Pazartesi günü 22.00'da Malatya İnönü Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma, Yeni Malatyaspor'un cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.

Bu arada Yeni Malatyaspor-1461 Trabzon karşılaşmasını Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Emre Suna ve İlker Takpak yapacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız