SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatya Maçının Yayınlanacağı Kanal

0
Güncellendi - 2016-12-02 16:20:43
Yeni Malatya Maçının Yayınlanacağı Kanal
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de zirveyi yakından ilgilendiren mücadelede Göztepe ile Yeni Malatyaspor, 4 Aralık Pazar günü 18.30’da Bornova Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Zirveyi yakından ilgilendiren mücadele TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Ligde haftanın maçında İzmir’de Göztepe ile Yeni Malatyaspor kozlarını paylaşacak. Ligde 26 puanla zirvede yer alan Yeni Malatyaspor zorlu maçtan galibiyetle ayrılarak, hem Giresunspor hem de Eskişehirspor maçında kaybettiği puanları telafi etmek hem de Göztepe ile arasındaki puan farkını açmak istiyor.

Ligde ikini sırada bulunan Boluspor’un 3, üçüncü sıradaki Göztepe’nin ise 4 puan önünde zirvede yer alan Malatya temsilcisinin tek düşüncesi 3 puan olacak.

Lider Yeni Malatyaspor’un 4 puan gerisinde üçüncü sırada yer alan İzmir ekibi Göztepe ise saha ve seyirci avantajını kullanarak, Yeni Malatyaspor ile arasındaki puan farkını 1’e indirmenin hesaplarını yapıyor. Zirve yarışı veren ve üst sıradaki takımlarla arasındaki puan farkının açılmamasını isteyen Göz Göz, Yeni Malatyaspor’u sahasından eli boş göndermek istiyor.

TFF 1. Lig’de haftanın maçı olarak nitelendirilen ve sonucu merakla beklenen Göztepe-Yeni Malatyaspor maçı TRT Spor’dan yayınlanacak.

Haftanın maç programı şöyle:

2 Aralık Cuma

19.00 Eskişehirspor - Mersin idmanyurdu TRT SPOR

3 Aralık Cumartesi

14.00 Bandırmaspor - Adana Demirspor TRT SPOR

16.00 Manisaspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor TRT AZAVAZ - trtspor.com

4 Aralık Pazar

13.00 Ümraniyespor - Samsunspor TRT AZAVAZ - trtspor.com

13.00 Boluspor - Balıkesirspor TRT SPOR

16.00 Elazığspor - Denizlispor TRT TÜRK - trtspor.com - TRT KÜRDİ

17.00 Giresunspor - Sivasspor TRT AVAZ - trtspor.com

18.30 Göztepe - Yeni Malatyaspor TRT SPOR

5 Aralık Pazartesi

18.00 Şanlıurfaspor - Altınordu TRT SPOR - TRT KÜRDİ

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız