SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatya Spor Buluştu

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig takımı Yeni Malatya Spor, yeni sezon için kurban keserek toplandı.

2010 - 2011 futbol sezonuna şampiyonluk hedefiyle giren Yeni Malatya Spor, Nurettin Soykan tesislerinde futbolcu, teknik heyet ve yönetimiyle 1. etap kampı için bugün toplanarak yeni sezon hazırlıklarının hazırlıklarına resmen başladı.

Yeni sezon öncesi yaz dönemi hazırlıklarına Malatya'da yapacağı 1. etap kamp çalışmalarıyla başlayacak olan Yeni Malatya Spor'da teknik heyet ve futbolcular Cumartesi günü saat 17' 00'de Nurettin Soykan Tesislerinde toplanarak, 1. etap kampına resmen başlamış oldu.

Sarı siyahlı kulübün Malatya' da gerçekleştirilecek ve 15 gün sürecek olan 1. etap kamp kadrosunda şuana kadar iç transferde anlaşılan Taylan Aydoğan, Ergul Kurt, Samet Yeniceli, Volkan Keskin, Adem Guduban, Yusuf Yağmur, Celal Çırpanlı, Volkan Aydın, bu sezon yeni transfer edilen, Adem Sağlam, Mesut Balkan, Mehmet Türk yer aldı.

Galatasaray alt yapısında oynayan bir oyuncuyu da denemeye alan Yeni Malatya Spor da, prensipte anlaşılan iki oyuncunun da yarın Malatya' ya gelerek ilk çalışmaya katılacağı öğrenildi. Yeni Malatya Spor' un 1. etap kampına ayrıca bu sezon 4 kategoride şampiyon olarak başarılı bir dönem geçiren kendi alt yapısından da genç oyunculardan Burak Acıl, Yunus, Selim ve Erkan' ın da bugün akşamdan itibaren katılacağı belirtildi.

Toplam 19 futbolcuyla yarın saat 19.00'da Orduzu Pınarbaşındaki çim sahada yapacağı ilk idmanla yeni sezona merhaba diyecek olan sarı siyahlılarda, bugün yönetim teknik heyet ve kampta olan futbolcuların katımıyla yeni sezon öncesi kurban kesildi. Nurettin Soykan Tesisleri önünde dualarla kesilen Kurban' ın kanı futbolculara sürülürken, teknik heyet futbolcular ve yönetim basın mensuplarına poz verdiler. Oyuncular kulübün yeni sezonda giyeceği malzemeleri giyerken, futbolcuların yeni sezondan umutlu oldukları gözlendi.

Tesis önünde düzenlenen tören sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Kulüp Maşkanı Mehmet Emin Katipoğlu, yeni sezonun tüm takıma ve camiaya hayırlı olmasını dileyerek, "Bugün 1. etap kampımız için toplandık, takımımızda süper bir ortam var. İnşallah güzel bir kamp döneminden sonra yeni sezona fırtına gibi gireriz ve camiamızın hak ettiği şampiyonluğa ulaşırız. Yeni sezonumuz Malatya Futbol Camiasına hayırlı olsun "dedi.

Teknik Direktör Nihat Balan ise yapılacak kamp çalışmaları ve kadro hakkında bilgi verirken, "Beklentilerin farkındayız, umarım sakatlıklardan uzak, olumlu bir kamp dönemi geçiririz, transfer çalışmaları sürüyor kadromuza daha katılacak yeni arkadaşlarımız olacak, Malatya kampının ardından 29 Temmuz da Ankara Kızılcahamam' a gideceğiz. Buradaki kampta uyum sürecini aşmayı planlıyoruz. diye konuştu.

Yeni Malatya Spor' un 2010- 2011 futbol sezonunda takım kaptanlığını yapacak olan kaleci Taylan Aydoğan ise, "Tabi bu sezon takım kaptanlığını bana veren, başta yönetimimize ve hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bu kulübe yakışır bir şekilde bu görevi layıkıyla yerine getireceğim. Taraftarımıza, camiamıza tüm Malatya' ya yeni sezon hayırlı olsun" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız