SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatya Spor Sezon Açtı

A- A+ PAYLAŞ

Bu sezon 2. Lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Yeni Malatya Spor, İnönü Stadı'nda düzenlenen törenle 2010-2011 futbol sezonunu açtı.

Malatya İnönü Stadı’nda gerçekleştirilen açılışa; TBMM İdari Amiri ve AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu’nun yanı sıra Yeni Malatya Sporlu yöneticiler, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri ile çok sayıda taraftar katıldı.

Açılışta ilk olarak teknik heyet ve futbolcuların tanıtımı yapıldı. Havai fişek gösterisiyle birlikte gerçekleştirilen tanıtım sonrası bir açılış konuşma yapan Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, “Dünya’da önemli bir yere sahip olan futbol, ne yazık ki Malatya’mız son yıllarda heyecan kaybıyla karşı karşıya kalmıştır. Borcu olmayan ve başarıyı hedefleyen Yeni Malatya Sporumuzla birlikte bu şehirde tekrar bu heyecanı doruğa çıkaracağız” dedi.

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Yeni Malatya Spor’un yeni sezonda daha başarılı günler geçireceğine inandıklarını ifade ederek, “Malatyalıların Yeni Malatya Spor’a sahip çıkması gerekiyor. İnşallah hep birlikte Yeni Malatya Spor Bank Asya 1. lig hedefine ulaşacaktır. Daha sonrada esas hedefimiz olan Süper Lig’e çıkabilmek için mücadele edeceğiz” diye konuştu.

Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ta, Yeni Malatya Spor’a yeni sezonda başarılar dileyerek, “Bu stadı biz özlüyoruz. Bu stat Bank Asya 1. lige, Süper lige layık. Bu heyecanı da görüyoruz. Ben inanıyorum ki, Yeni Malatya Spor önce Bank Asya 1. ligde sonrada Süper ligde Türkiye’nin yıldızı olacak” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Malatyaspor’un Kurucusu Osman Çağlı ve Malatyaspor’un Efsane Başkanı Nurettin Soykan’ın anısına, ailelerine isimlerinin yazılı olduğu 44 Numaralı forma ve plaket takdiminde bulunuldu.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız