SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatya Taşkın ve Semih'le Anlaştı

0
Güncellendi - 2016-08-02 17:15:07
Yeni Malatya Taşkın ve Semih'le Anlaştı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Semih Beyaz ile Taşkın Çalış’ı kadrosuna kattı.

Transfer çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılılar, Hatayspor’da forma giyen ve bir süredir Bolu kampında denemeye aldığı 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Semih Beyaz ile Gümüşhanespor’dan 23 yaşındaki ön libero oyuncusu Taşkın Çalış ile sözleşme imzaladı.

Bolu kampında bulunan Beyaz ve Çalış, İstanbul’da kulüp başkanı Adil Gevrek’in ofisinde kendilerini sarı kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

İKİ AYAĞINI DA KULLANABİLİYOR

Yeni Malatyaspor, bir süredir kamp çalışmalarına dahil ettiği 23 yaşındaki ön libero oyuncusu Taşkın Çalış ile anlaştı. Almanya doğumlu 1,76 metre boyundaki Çalış, yan mevki olarak orta sahanın sağında ve solunda da forma giyebiliyor.

İki ayağını da en iyi şekilde kullanabilme yeteneğine sahip olan genç futbolcu, Aachen, M’gladbach U-13, M’gladbach U-19, Gaziantepspor, Bursaspor, Akhisarspor U-21 ve Gümüşhanespor takımlarının formalarını giydi.

KAMPIN YILDIZI OLDU

Sarı kırmızılılar, son olarak Hatayspor’da forma giyen ve bir süredir denemeye aldığı orta saha oyuncusu Semih Beyaz’ın performansından memnun kaldı.

24 yaşındaki orta saha oyuncusu Keçiörengücü, Hatayspor, Körfez İskenderunspor takımlarının formalarını giydi.

Yeni Malatyaspor ile Bolu Abant’taki kamp çalışmalarına katılan Beyaz, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynana hazırlık karşılaşmasında da ilk 11’de sahaya çıktı. Performansı, mücadelesi, hırs ve azmiyle göz dolduran genç oyuncu sarı kırmızılı takımla sözleşme imzaladı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • ali basri tezel (7 yıl önce)
    ya gelişimlerini tamamlayıp üst lige bizi taşırlar ya da burada finallerini yapıp 2. lig oyuncusu olarak futbol hayatlarına devam ederler bizim temennimiz bizi de kendilerini de üst lige çıkarmaları
    0
    0
    Yanıtla
  • evro (7 yıl önce)
    ramazan, aydın, hüseyini düşününce bu transferler messi gibi geliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (7 yıl önce)
    Bir dönem Malatyaspor tüm komşulara oyuncu satıyor,kiralıyordu.Malatya futbolcu cenneti idi,şimdi biz topluyoruz inşallah iyi çıkar en azından kasamıza para girer.Feyyaz UÇAR bize Sadık ı kazandırdı.İrfan hocam da buradan ayrılırken mutlaka bir eser bırakır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şafak Tamer Mor (7 yıl önce)
    Baba transferler devam ediyor.
    0
    0
    Yanıtla