SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Ümraniye'yi de Geçti:2-1

0
Güncellendi - 2016-11-08 00:08:21
Yeni Malatyaspor Ümraniye'yi de Geçti:2-1
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de şampiyonluğun en güçlü adayı olan Yeni Malatyaspor, evinde İstanbul ekibi Ümraniyespor’u 2-1 yenerek, puanını 25’e yükseltti, liderliğini sürdürürken en yakın rakibiyle puan farkını da 4'e çıkardı.

Sahasında iyi bir seri yakalayan sarı kırmızılılar, evinde oynadığı 5’inci maçı da kazandı. Şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puanı daha hanesine yazdıran Malatya ekibi, önündeki zorlu periyot öncesi moral depoladı.

Sakatlığı nedeniyle Amutu ile kart cezalısı Ahmet Burak Solakel’in forma giyemediği karşılaşmada Sunday Mba ve Dialiba’nın golleriyle 2-1 kazanan sarı kırmızılılarda, 4’üncü sarı kartlarını gören Sedat Ağçay ile Micheal Pereira Eskişehirspor maçında cezalı duruma düştü.

Mücadeleyi Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Valisi Mustafa Toprak, AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, İl Emniyet Müdürü Ömer Urhal ile  AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı da izledi.

STAT: Malatya İnönü

HAKEMLER: Koray Gençerler (Manisa), Ahmet Şimşek (İzmir), İbrahim Çağlar Uyarcan (Manisa), 4. Hakem Yiğit Arslan (İzmir)

YENİ MALATYASPOR: Hakan Canbazoğlu, Caner Arıcı, Sedat Ağçay (Dk. 86 İrfan Başaran), Mehmet Sak, Yiğitcan Erdoğan, Pereira (Dk. 75 Sinan Özkan), Eren Tozlu (Dk. 66 Murat Akça), Azubuike, Sadık Çiftpınar, Dialiba, Mba

ÜMRANİYESPOR: Burak Öğür, Bulut Kaya, Serdar Özbayraktar, İbrahim Akdağ, Oğuz Ceylan (Dk. 67 Timur Temeltaş), Mucahit Albayrak, Ömer Can Sokullu (Dk. 80 Bahadır Taşdelen), A'Beka, Merthan Açıl (Dk. 73 Tarık Tekdal), Erol Yükseker, Emircan Altıntaş

GOLLER: Dk. 28 Mba, Dk. 49 Dialiba (Yeni Malatyaspor), Dk. 41 Emircan Altıntaş (Ümraniyespor)

SARI KARTLAR: Dk. 20 Yiğitcan Erdoğan, Dk. 26 Sedat Ağçay, Dk. 45 Pereira, Dk. 61 Eren Tozlu (Yeni Malatyaspor), Dk. 44 Emircan Altıntaş (Ümraniyespor)

Dakika 3: Mehmet Sak’ın soldan pasında Dialiba topla buluştu. Bu oyuncunun sol çaprazdan şutunda top az farkla üstten auta çıktı.

Dakika 12: Mehmet Sak ceza sahası dışından sol ayağıyla kaleyi yokladı. Top, yandan auta gitti.

Dakika 17: Sedat’ın orta alanda kaptırdığı top sonrası Ümraniyespor atağa kalktı. Topla buluşan Beleck, ceza sahası dışından sert vuruşunda top üst direğe çarptı ve oyun alanına döndü.

Dakika 28: Ümraniyespor defansının kaptırdığı top Mehmet Sak’ta kaldı. Sak’ın soldan ortasında ceza sahası içerisinde iyi yükselen Mba kafayı vurdu, top ağlarla buluştu: 1-0.

Dakika 33: Sunday Mba’nın sağdan pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Azubuike’nin sert vuruşunda top auta gitti.

Dakika 35: Azubuike, ceza sahası dışından kaleyi yokladı top, az farkla yandan auta gitti.

Dakika 41: İbrahim’in orta alandan pasıyla sağ tarafta topla buluşan Emircan, kaleci Hakan’ı da geçerek, topu ağlara gönderdi: 1-1.

Dakika 45: İbrahim Akdağ’ın ceza sahasından set şutunda kaleci Hakan iki hamlede topu kontrol etti.

Dakika 49: Caner’in sağdan ortasında Dialiba arka direkte topla buluştu ve yerden bir vuruşla golü kaydetti:2-1.

Dakika 53: Mehmet Sak’ın soldan ortasında ceza sahasında iyi yükselen Dialiba’nın etkili kafa vuruşunu kaleci Burak, iki hamlede topun sahibi oldu. Karşılaşmanın

Dakika 59: Eren Tozlu’nun pasında topla buluşan Pereira’nın sert şutu, az fakla üstten auta gitti. Karşılaşmanın

Dakika 75: Sedat Ağçay’ın kullandığı serbest vuruşta ceza sahasında iyi yükselen Sadık Çiftpınar’ın kafa vuruşunda top, üst direği sıyırdı ve üstten auta çıktı.

Dakika 82: Sunday Mba’nın pasıyla topla buluşan Sinan Özkan’ın sert şutunda son anda defans yatarak, topun sahibi oldu.

Dakika 87: Bahadır Taşdelen’in sağ tarafta kullandığı kornerde ceza sahasında Beleck’in volesini son anda kaleci Hakan Canbazoğlu, parmaklarının ucuyla kornere çeldi.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Yeni Malatyaspor, karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı.

Ferdi DURDU, Mehmet GÖRESİYE,- Yeni Malatya  Gazetesi, malatyahaber.com

protokol

Pano01

maç1

maç3

maç4

maç5

maç2

maç6

 çalık1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

38 yorum yapılmış

  • aalli cano (7 yıl önce)
    gecen sene karşıyaka eskişehirspor gibiydi sözde yıldızlar karması ne oldugunu gördük küme gittiler. İrfan Hocanın bu şehrin alex ferguson u olmasını istiyoruz. Onunla küme düşmeye bile razıyız. Akıl verenlere takım cevap veriyor. Bu ligde amaç galip gelmek seyir zevki o bu hepsi hikaye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Ligde bu saatten sonra kopana kadar takımlar dişe diş mücadele edecek. Önemli olan her maçta siyasilerin tribünde olması ve stada girişleri anons ettirilmesidir. Geçen sene bakanları ile çıkan takımları herkes gördü. Bu ligde bunlar şart. Sahipsiz gözükmemek gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Malatya 25 bın kısılık arena yenı stadyum açılmış olsa bu 5-6 bın kısılık seyırcı topluluğu yenı stadda sanki deplasman takımının bır grup seyırcisi durur emın olun... turkıye ye rezıl oluruz! Maclara 5 tl veremeyen bu halk superlıge nasıl para verıp maça gelecek:) bence yenı stad yapılırsa kale arkası 50 kuruş, maraton 75 kuruş, kapalı falan da 1 tl olsun yınede gelmezlerse bedava yapın..maça gelene ekmek arası döner bedava da dıyın belki gelırler:) nasıl olsa beleşe seven halkımız var! Bu takım superlıge çıksa bu kafaya sahıp halk mı gelecek yada yardım edecek... ayıp ayıp! Fener'e, besıktasa tv den ızlemek ıcın para verırler ama...sankı kendı takımları! Beyler ıstanbul lu fenerın sıze bır faydası olmaz bunu kafanıza sokun! 81 vılayet 3 takıma endeksli, o takımları tutuyorlar böyle sacmalık gormedım
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    Bu eskişehir ve göztepe hayranlarına sesleniyorum...sıra sizede gelecek...bekleyin biraz sabredin..merak etmeyin malatyaspor sizide dize getirecek...eğer bu kadro bu sene şampiyon olamazsa eskişehir ve göztepe kadrosu hayatta şampiyon olamaz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen eskısehır haberlerını okumuyorsun sanırım adamlar bılenmısler! 33 bın kısılık stadda oynacaklar ve ılk macı Malatya ıle stadı açacaklar! Sen daha 10 bın kısılık sehrın merkezındekı stadı dolduramıyorsun! Malatya'nın afrıkalı oyuncu bırı cezalı bırı sakat dıyolar Malatya fark atacaklarmış sen görecek dıyon ha haa:)
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Geçen sezonda 2. Yarıda zorlu sürece giriyoruz dedilerdi karabuk balikesir Adana ads Giresun urfa , bu maçlarda malatya puan alamaz dedilerdi sadece 4 puan kaybetmistik malatya açık futbol oynayan takımlara karşı rahat galip geliyor çünkü sabırlı oynuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzer (7 yıl önce)
    Kötü dediğiniz ümraniyeden, öve öve bitiremedğiniz eskişehir son dk şans golüyle bir puanı kurtardı hala laga luga, siz orda yoktunuz ama bugün bu takım 10 haftada 8. Galibiyetini aldı, hocaya akıl verene kadar herkes işini yapsın, yapacağınız 15 günde bir 5 lira verip gelip orda oturmak, tek onu yapın yeter
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzer (7 yıl önce)
    EĞER PASO KARTINIZDA PARA YOKSA ISTANBULDAN PARA YATIRALIM KARTINIZA MACA GIDIN TURUBUNLER BOS KALMASIN SEVGILI MALATYALI DOSTLAR
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeynel (7 yıl önce)
    Ne oldu bu sehire türübünler bos ,bu takim süper lige cikmasini istiyorsaniz ,türübünler dolacak bu sansi kacirirsaniz süper lig hayal olur,toplarlan Malatya takimina sahip cik,dogunun batmiyan günesine sahip cik,bir Malatyali olrak ortak sevdamiz ,yms
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (7 yıl önce)
    Yedek oyuncular iyi değil ler. Şampiyonluğa giden takima iyi yedekler lazim. Murat ve memet sak la 24 erzincani bile yenemedik. Ümraniye terletti bizi
    0
    0
    Yanıtla
  • D.Davut (7 yıl önce)
    Biz Eskişehir i orda yeneceğiz.yada beraberlikle dönecez. Özellikle atilla ve yerelli adlı yorumcu arkadaşlara söylüyorum.Dogunun kralı nı herkes görecek. Şehir havaya girsin artık Şampiyon oluyoruuuzz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖzMalatyasporlu (7 yıl önce)
    Malatyasporumuzu galibiyetinden dolayı kutluyorum böylesi maçların zor geçeceğini önceden biliyorduk öyle de oldu bundan sonra zor maçlar oynayacağız ama o maçlar daha farklı olacak taraftar her zaman ki gibi mükemmeldi görevini yaptı bu şehir süperligi fazlasıyla hakediyor
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (7 yıl önce)
    atilla isimli yorumcu .Bu nasıl takım dediğin şu an ligin lideri.Bazen iyi futbol oynar yenilirsiniz,bazen kötü oynar yenersiniz.Altınordu maçını hatırlayın.Bu takımı her takım yendi biz yenildik. bir maçla değerlendirme yapmak doğru değil değilmi?İkinci ile puan farkı 4'e bile çıkmışken Sayın hocamız İrfan Buz a akıl vermek ,Takımımıza köstek olma değil ,destek verme zamanıdır..Burada zaman zaman Malatyalı yada Malatyasporlu olmuyanların yorum yaptıklarını biliyoruz.Ama 5'er 5 er gol yiyeceğimizi hiç bir yorumcudan okumamıştık.
    0
    0
    Yanıtla
  • TAKIM 10 DA 8 YAPMIŞ HALA ESKİŞEHİRDEN 6 GÖZTEPEDEN 5 YERİZ ŞU EKSİK BU EKSİK HOCAYA AKIL VERMELER DESTEK OLUN YA KÖSTEK DEGİL
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (7 yıl önce)İbrahim isimli kullanıcı yorumuna
    İbrahim kardeşim, Çok doğru tesbitleriniz var helal olsun size,Şu hasütleri içimizden bir temizleyemedik ?,
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat karalp (7 yıl önce)
    defans sıkıntı veriyor kaleci çok panik halinde ara transfer ferde çok dikkatli olmamız lazim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferhat (7 yıl önce)
    Maci almak yeterli bence eskisehir maci daha farkli olacaktir iyi takimla oynamak avantaj
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (7 yıl önce)
    Malatya şampiyonluğa gidiyor.tribunlerin artık dolması lazım. Takım kötü de oynasa taraftar itici güç olmalı. Tebrikler malatyammm
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara (7 yıl önce)
    Rakibi küçumsemek bize zor anlar yaşattı...konsantrosyona dikkat derim hoca...ummadik rakip bize iyi tekmenatar..Altınordu gibi mesela..
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat TUNÇ (7 yıl önce)
    Maçın sonlarında çok korktuk ama çok şükür aldık.Bolu,Göztepe ve Eskişehir maçlarında daha çabuk olmamız lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arivs (7 yıl önce)
    Bu oyunla hala lidersek buyuk basaridir ama cekirge misali olabilir haftaya
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz (7 yıl önce)
    Anlamadığım bu malatyalılar ne istiyor takım şampiyonluğa gidiyor stadın yarısı boş yazik gerçekten
    0
    0
    Yanıtla
  • Nabi şavata (7 yıl önce)
    Malatyaspor için tehlikeçanları çalıyor. Sayın irfan hocamı uyarıyorum . Kendisine bunlarıdüşündüğümden eminim. 1- takım oyunu yok2-topu ayağımızda tutamıyoruz. 3- şampiyonluk yarışını sürdürmemiz için kadro dar 4- yarın Bolu, Eskişehir, Göztepe. Balıkesir , Giresun maçlarındaki nasıl olacak, 5- parasal destek şart 6- futbolculara. Söz verilen parasal takvimin zamanında yerine getirilmesi lazım , 7- yabancı futbolcularımızın takımıza kattığı pozitiftik azalırsa kimlerle sonuca gideceğiz 8- Hale'n şehir halkınınfazla katkısı yok . İnşallah 15000 kişilik Yen'i stadımızı dolduruz. Bu gerçekler ardından tüm Yen'i Malatyasporlulara ve takımımıza başarıların devamını diliyorum. Saygılarımla
    0
    0
    Yanıtla
  • Servet (7 yıl önce)
    Takım 3 puan aldı ama futbol olarak oldukça etkisizdi. Malatya için zor viraj var sıradaki takımlar oldukça zorlu. Rakip takımın ceza sahasına girmekte çok zorlanıyoruz. Siyahi oyuncularımızın fırsatçılığı sayesinde 3 puan alıyoruz ama şans her zaman yaver gitmez. Bu nedenle İrfan hocanın taktiksel anlamda takımda değişikliğe lazım diye düşünüyorum. Bu arada Sayın Bakanımıza, Öznur Çalık'a, Valimize ve Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a Malatyaspora verdikleri destekten dolayı tekrar teşekkür ederiz. Bu şehir Süper Lig istiyor!
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman (7 yıl önce)
    Ümraniye bize ters gelen bir takım yinede yendik önemli olan 3 puan,ama stat yine boştu,
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali memet (7 yıl önce)
    Karamsarlığa gerek yok arkadaşlar tedbirleri ni mutlaka alirlar adamlar kac hafdadir galip geliyor suan takım istim ustundeler onemli olan haftaya puan ve puanlar hele goztepe bolu maçı berabere veya göztepe galibiyetiyle sonuçlanırsa değme keyiflere DERİM insallah çok iti olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    Takim lider tirbun bonbos yazik sahip cikalim bu guzel pazar gunu ...paso lig 15 lira mac 5 lira 2 paket sigara parasi
    0
    0
    Yanıtla
  • Sademalatyali (7 yıl önce)
    Besiktas cokmu iyi oynadi sukerler olsun sampiyonluk kolay degin seyirci yine yoktu.Allahim yardim etsin dogru son dakika zor oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • gökhan (7 yıl önce)
    eskişehir ve göztepe nin harcadığı para ortada futbolcuları ortada malatya harcadığı paraya göre mükemmel takım ve bu takım öyle kolay kolay yenilmez başarılar malatyam
    0
    0
    Yanıtla
  • Yerelli (7 yıl önce)
    Çok şükür kazanabildik! Bu oyunla Eskişehir bize en az 6 atar. Takımın son dakikaya kadar gol atacağım ve maç 90 + dakikalardır anlayışını benimsemesi gerekiyor. Yine de bizi liderlikte tutukları için takımı tebrik eder başarılar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    YMS zor bela maçı kazandı.Müsabakanın genelinde Ümraniye topa daha hakimdi.Eğri oturup doğru konuşalım,YMS iyi ve etkili futbol oynamıyor.Ümraniya karşısında farklı galibiyet beklerken sadece 2-1'i koruma gayreti içindeydi.Zor maçlar bundan sonra,bu şekilde giderse Eskişehir karşısında perişan olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)
    Bana göre takım iyi oynadı Atilla bey bu maçlar çanta da keklik maçlar değil biraz dikkatli olsalardı maçı daha erken koparabilirlerdi çünkü 4 e 3 ve 4e 4 yakaladığımız posizyonlar ayrıca çok önemli kanat oganisazyonlarımız vardı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorumy
    0
    0
    Yanıtla
  • Oğuzhan (7 yıl önce)
    Adamin krali caner baba ikinci golu senin sayende attik
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Tesekürler Malatya spora irfan hocamiza teknik heyete ve oyunculura Eskisehri de yenecegiz inssllah
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (7 yıl önce)
    Son dakikalar yüreğimiz ağzımıza geldi. Neyse ki 3 puan geldi. Başarılar Malatya..
    0
    0
    Yanıtla
  • atilla (7 yıl önce)
    Bu nasil futbol bu nasil takim. Bu oyunla eskisehir ve goztepe 5 atar.irfan bey miydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Daha ne istiyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • He tamam gardaş atsinda 5 i görelim
    0
    0
    Yanıtla