SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Malatya'dan Alınan 1 Puan İyidir"

0
Güncellendi - 2016-02-27 20:47:26
A- A+ PAYLAŞ

Adanaspor'un Teknik Direktörü Engin İpekoğlu (fotoğrafta sağdaki), "Şu bir gerçek, artık bulunduğumuz konum itibariyle şampiyonluğa oynuyoruz. Artık 'şampiyonluğa oynamıyoruz' demekte ne kadar inandırıcı olur? İnşallah futbolcularımız saha içerisinde baskı hissetmezler" dedi.

Alima Yeni Malatyaspor ile oynadıkları karşılaşma sonrası  açıklamada bulunan İpekoğlu, "Son iki haftada 6 puan alan Alima Yeni Malatyaspor karşısında alınan 1 puan iyidir. Tabi ki avucumuzun içerisine gelen 3 puanı son dakika golüyle kaybettik. Sonuç itibariyle bugüne kadar yaklaşık 11 maçlık seri gösteren, verebileceklerinin maksimumunu veren futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda da tekrar kazanmaya başlarız" dedi.

Tecrübeli çalıştırıcı, PTT 1. Ligin en genç ikinci takımı olduklarını kaydederek, "Lig, bugün kazansak bile sezon sonuna kadar çetin geçecekti. Puan sıralamasına baktığımız zaman Alima Yeni Malatyaspor aşağıya ne kadar uzaksa, Play-Off hedefine de o kadar yakın. Bu anlamda baktığımız zaman Malatyaspor'un bile Play-Off'a girme şansı varsa; birbirine yakın puan ortamında ilk 5-6 sıradaki takımların şampiyon olma ihtimali var. Onun için biz bugüne kadar aynı disiplinle devam edersek, herhangi bir sorun yaşamayız. Ancak şu bir gerçek; PTT 1. Ligi'nin en genç ikinci takımıyız. Bu belki biraz sıkıntı da çıkartabilir. Ancak dediğim gibi bugüne kadar göstermiş oldukları performanstan dolayı da futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum. Alima Yeni Malatyaspor'un da son iki haftada sergiledikleri futbolun önemli olduğunu düşünüyorum. İki tane şampiyonluğa aday takımı da yenmesi de çok önemli.  İnşallah bundan sonraki maçlarında da başarılı olurlar ve Play-Off'a katılırlar" ifadelerini kullandı.

Takım olarak şampiyonluğa oynadıklarını dile getiren İpekoğlu, "Ligin en genç ikinci takımı olduğumuz için altyapıdan da birçok oyuncuyu kadromuzda barındırıyoruz. 3 oyuncu da direk takımımızda oynuyor. Bugüne kadar hep hedef sormuşlar. Ben hiçbir zaman 'şampiyonluk' demedim. Demememin nedenlerinden bir tanesi de açıkçacı bu. Genç oyuncuları baskı altına alınca beklenen performansı sergileyemiyorlar. Ama şu bir gerçek, artık bulunduğumuz konum itibariyle şampiyonluğa oynuyoruz. Artık 'şampiyonluğa oynamıyoruz' demekte ne kadar inandırıcı olur? İnşallah futbolcularımız saha içerisinde baskı hissetmezler" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Mehmet GÖRESİYE- Yeni Malatya Gazetesi, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız