SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Malatya'nın Gücü Belli"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:34:39
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Centone Karagümrük, Yeni Malatyaspor ile oynayacakları karşılaşmadan puan ya da puanlarla ayrılmanın hesaplarını yapıyor. 

Çarşamba günü İnönü Stadyumu'nda Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan Centone Karagümrükspor, karşılaşmanın son hazırlığını Türkiye Futbol Federasyonu sahasında gerçekleştirdiği idmanla noktaladı.

Centone Karagümrükspor Kulüp Başkanı Cengiz Günaydın ve teknik direktör Ferruh Özgün, Yeni Malatyaspor maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Malatyalı olmasından dolayı çok duygusal bir maç olacağını dile getiren Centone Karagümrükspor Kulüp Başkanı Cengiz Günaydın, “Genel direktörümüz Cem Yücel ve Ferruh hocamız için de çok farklı bir maç olacak. Onlar da Malatyaspor’da çalışan insanlardı. Böylesi de varmış. Takımın son durumu gayet iyi. Hoca değişikliğinden dolayı mutlaka bir reaksiyon olur. Bu da geçmişteki hocaların kötü çalıştırdığından anlaşılmasın. Sadece kan değişikliği farklı bir boyut getirir. Yeni Malatyaspor’un gücü belli. Güç dengesi olarak ciddi bir fark var. O anlamda her takım kazanmak için maça çıkar. Biz de sahaya kazanmak için çıkacağız. Her şeyden önce centilmence bir maç olur inşallah. Hak eden kazansın diyorum" ifadelerini kullandı.

ÖZGÜN: "ÖNEMLİ BİR MAÇ OLACAK"

Centone Karagümrük takımının teknik sorumlusu Ferruh Özgün ise, Malatya'ya puan ya da puanlar almak için geldiklerini belirterek, "Yeni Malatayspor lider. Her maç zor. Biz buraya kesinlikle puan için geldik. Tabi dostluk ve arkadaşlıklar güzel ama herkes ekmeğinin peşinde. Biz de puan veya puanlar için geldik. Hoca değişikliğinden dolayı böyle reaksiyon oluyor. Nihat hocamız da bize güzel bir takım bırakmış. Hedef olması için 7-8 haftalık bir süreç gerekli. Maç başı 2 puan bir takımı hedefe oynatıyor. Önemli bir maç olacak. Hak eden kazansın diyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız