SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Malatya'nın Penaltısı Verilmemiş"

0
Güncellendi - 2017-12-03 02:08:51
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un, Manisa'da Teleset Mobilya Akhisarspor'la oynadığı ve 0-0 sonuçlanan maçtaki pozisyonları TRT Spor'daki 'Teknik Analiz' programında yorumlayan, MHK eski başkanlarından ve eski hakem Mustafa Çulcu, 90+3. dakikada hakem Cüneyt Çakır'ın EYMS'nin mutlak penaltısını vermediğini belirtti.

TRT Spor'da Ersin Düzen'in sunduğu programda karşılaşmadaki pozisyonlarla ilgili değerlendirme yapan Çulcu, Akhisar'ın, biri 73. dakikada Barbosa'nın EYMS cezasahasına girerken kendini yere attığı pozisyon olmak üzere, toplam 3 pozisyonda yaptığı penaltı itirazlarındaki pozisyonların penaltıyla ilgisinin bulunmadığını, bu pozisyonlardan birinde Akhisar'lı oyuncuya, hakemi aldatmaya yönelik hareketi nedeniyle sarı kart gösterilmesi gerektiğini söyledi.

Evkur Yeni Malatyaspor'un 90+3'de verilmeyen penaltısı ile ilgili de yorum yapan Mustafa Çulcu, Aytaç Kara'nın çaprazdan cezasahasına gönderdiği topa yükselen Akhisarlı Caner'in kafa vurmak istediğini, ancak dokunamadığını, topun bu oyuncunun koluna çarptığını, pozisyonun kesinlikle penaltı olduğunu, hakem Cüneyt Çakır'ın pozisyonu görecek durumda olmasına rağmen penaltıyı atladığını bildirdi.

Çulcu, sarı kart gören Evkur Yeni Malatyaspor'lu oyunculardan Aly Cissokho, Okechukwu Godson Azubuike ve Adem Büyük'ün topa birlikte yükseldikleri rakiplerine faul yaptıklarını, bu pozisyonlarda gösterilen sarı kartların doğru olduğunu, yine penaltı verilmeyen pozisyona itiraz eden Aytaç Kara'ya gösterilen sarı kartın ardından bu oyuncunun itiraz şiddetini azaltıp, ikinci sarıdan kırmızı kart görmekten kurtulduğunu belirtti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Bu hakemin Babası da Malatya nın hakkını çok yedi,müsvedde ,Eyyamcılar.........
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam (6 yıl önce)
    Ne olursa olsun bu tür bahanelere hiçbir zaman sığınmamak lazım. İleride de küme düşme sıkıntısı olursa yönetimde dahil bu tür mazaretlere sığınmamak gerekir çünkü sadece Malatya nın değil diğer takımlarında bir çok penaltısı kırmızı kartları verilmiyor. 90 dakika oynanan bir maçta iyi oynayan 1 de atar 5 de atar yeter ki sağlma oynansın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz (6 yıl önce)
    Erol hoca, dening gibi bir oyuncuyu ilk 11 e girecek şekilde hazırlıyor sanırım. Malatyaspora çok faydası olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)
    BU KAÇINCI VERİLMEYEN PENALTI SAYISINI BEN UNUTTUM! HER HAFTA AYNI SENARYO TEKRARLANIYOR! AMA NE YAPARSA YAPSINLAR AVUÇLARINI YALARLAR! MALATYASPORUMUZU YIKMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEEZZZ…
    0
    0
    Yanıtla
  • Nihat TUNÇ (6 yıl önce)
    Erol hocam kupa maçlarının kaplanı Dening diye bir futbolcumuzda var bilginize
    0
    0
    Yanıtla
  • BEKİR SITKI (6 yıl önce)
    VİDEO HAKEM UYGULAMASI MUTLAKA GEREKİYOR.YOKSA BU EYYAMCI HAKEMLERLE EY.MALATYASPOR GİBİ LİGDE BİRÇOK TAKIMIN CANI YANAR...YAZIK ÇOK YAZIK.......
    0
    0
    Yanıtla
  • src (6 yıl önce)
    Erol bulut teknik yönden zayıf kalıyor. Adem Büyük sayesinde 10 kişi oynuyoruz her maçı. Bu takımda Denning herzman ilk 11 oynamalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • mhk başkanı Malatyasporun bal gibi penaltısını iç etmişler diyor.sen kalkmış erol bulut teknik yönden zayıf kalıyor diyorsun.Futboldan anlamadığın da belli adem büyük bu maçta tek yıldız alarak vasat oyun çıkardı.kendi kendine yorum yapmışsın
    0
    0
    Yanıtla