SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Yeni Malatya'nın Yanındayız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:34:13
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Baro Başkanı Enver Han, "Yeni Malatyaspor'a geçtiğimiz süreçlerde ve geçtiğimiz hafta haksızlıklar yapıldığını düşünmekteyiz" dedi.

Baro'da gazetecilere gündemi değerlendiren Han, 1 Şubat Pazar günü Yeni Malatyaspor ile Tokatspor arasında oynanan karşılaşmada yaşananlarla ilgili de açıklamada bulundu. 

Han, Yeni Malatyaspor'un her zaman yanında olduklarını ifade ederek, "Yeni Malatyaspor'a geçtiğimiz süreçlerde ve geçtiğimiz hafta haksızlıklar yapıldığını düşünmekteyiz.  Yeni Malatyaspor kulübü Malatya'nın bağrından çıkan çok önemli bir kulübümüz ve değerimizdir. Yeni Malatyasporumuzun eski günlerine dönmesi için, Yeni Malatyaspor'un önemsenmesi ve gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Biz bu konuda Malatya Barosu olarak, Yeni Malatyaspor için yapılacak adli başvurularda Baro olarak Malatyaspor'un yanında olacağımızı açık dille ve yüksek sesle ifade ediyoruz" dedi.

Yeni Malatyaspor'un yaşadığı haksızlıklara karşı herkesin sesini yükseltmesi gerektiğini dile getiren Han, "Malatya milletvekillerimizi de bu konuda göreve davet ediyoruz. Milletvekillerimizin de Yeni Malatyaspor için yapılması gerekenler noktasında ellerinden geleni yapacaklarına olan inancımız tamdır" ifadesini kullandı.

-Hakem kararları herkesi çileden çıkarmıştı-

Yeni Malatyaspor ile Tokatspor arasında Pazar günü Malatya İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmada maçın İzmir bölgesinden hakemi Levent Balcı'nın verdiği kararlar, Yeni Malatyaspor yönetim, teknik heyet, futbolcu ve taraftarlarını çileden çıkarmıştı.

Gösterdiği kartlar ve verdiği kararlarla tepki toplayan Balcı, Yeni Malatyaspor'dan Ali Sakal ve İrfan Başaran'ı kırmızı kartla oyundan ihraç etmişti. 

Karşılaşma sonrası yaşanan olaylarda Yeni Malatyaspor'dan iki taraftarda yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız