SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor'da Reis ve Arıcı Sesleri

0
Güncellendi - 2016-06-21 16:46:24
Yeni Malatyaspor'da Reis ve Arıcı Sesleri
A- A+ PAYLAŞ

Transfer çalışmalarını sessiz bir şekilde yürüten Yeni Malatyaspor’da yönetimin, Muhammet Reis ve Caner Arıcı’nın transferlerinde mutlu sona yakın olduğu öğrenildi.

Yönetim, transfer çalışmaları için yoğun bir mesai harcarken, gündeme gelen isimler camiayı heyecanlandırmaya başladı. Sarı kırmızılıların ligin tecrübeli isimleri Kardemir Karabüksporlu Muhammet Reis (fotoğrafta) ve Alanyasporlu Caner Arıcı transferinde mutlu sona yakın olduğu Osmanlıspor'un oyuncusu Bilal Aziz ile de görüşmelerin devam ettiği öğrenildi.

REİS 10 NUMARA İÇİN BULUNMAZ ADAY

Son olarak Kardemir Karabükspor’da forma giyen 31 yaşındaki Muhammet Reis, orta saha pozisyonunda oynuyor. 27 maçta 5 gol kaydeden Reis, futbol kariyerine 1999 yılında, doğduğu şehrin takımı Trabzonspor'un altyapısında başladı.

Osmanlıspor ile Süper Lige yükselme başarısı gösteren tecrübeli futbolcu, Süper Lig'den 1. Lig'e küme düşen Kardemir Karabükspor ile anlaşarak 2 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Kariyerinde 319 karşılaşmaya çıkan ve 79 gol kaydeden Reis, Erzurumspor, Trabzonspor, Kocaelispor, Akçaabat Sebatspor, Arsinspor, Konya Şekerspor, Balıkesirspor, Osmanlıspor ve Karabükspor’un formalarını giydi.

ARI GİBİ ÇALIŞIYOR

Yeni Malatyaspor, Alanyaspor’un Süper Lige çıkmasında büyük pay sahibi olan Caner Arıcı’yı da kadrosuna katmak için yoğun bir mesai harcıyor.

Sağ bek pozisyonunda oynayan ve Alanyaspor’da başarılı bir sezon geçiren 30 yaşındaki Arıcı, 2012–13 sezonu 2. Lig Beyaz Grup'ta 32 maçta 69 puan toplayan Balıkesirspor ile şampiyonluk sevinci yaşadı.

Agresif bir oyun stili bulunan futbolcu hızlı, çevik ve ayağına hakim bir bek olarak göze çarpıyor. Oynadığı futbolla ve futbol dışı yaşamıyla taraftarın sevgilisi olan oyuncuya Balıkesirspor taraftarı tarafından ‘Atom Karınca’ lakabı verilmiştir. Daha sonra kendisini Antalyaspor'un istemesine rağmen Ankaraspor takımına olaylı bir şekilde transfer oldu.  Ankaraspor (Osmanlıspor) ile ilk sezonunda 9 maça çıktı.14 Ağustos 2015 tarihinde, Alanyaspor 1 yıllığına kiralandı.

SAVUNMA VE ORTA SAHANIN SOLUNDA GÖREV YAPIYOR

Yeni Malatyaspor’un peşinde olduğu bir diğer isim ise Osmanlıspor’da form a giyen Lübnan doğumlu ve Alman vatandaşlığı da bulunan Türk futbolcu Bilal Aziz.

Schalke, Osnabrück, Kayserispor, Anadolu Selçukluspor, Torku Konyaspor, Kayseri Erciyesspor ve Osmanlıspor formalarını giyen 31 yaşındaki futbolcu, savunmanın ve orta sahanın solunda görev yapmaktadır. Daha sonra Schalke 04'ün 2. takımında futbol oynadı. 2006 yılında Osnabrück takımına transfer oldu. 2006-2007 sezonunun ara transfer döneminde Galatasaray tarafından denendi ancak sol kanatta alternatifleri olmasından dolayı geri gönderildi. 2008-2009 sezonunda Tolunay Kafkas'ın isteği üzerine Kayserispor kulübüne transfer oldu.

Aziz, Anadolu Selçukluspor'da Türk statüsünde oynadı ve 2012-13 sezonunun yaz döneminde Torku Konyaspor'a transfer oldu.27 Aralık 2012'de Kayseri Erciyesspor'la 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Bu takım ile ligde 15 maça çıktı ve 2 gol atarak şampiyonluğa etki etti. Sezon sonunda takım Süper Lig'e yükseldi Bilal ise Osmanlıspor'a transfer oldu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • Hasan (7 yıl önce)
    Eğer doğruysa yönetimi kutlarım. REİS ve Caner PTT. 1 Lig için 10 numara çocuklar iyi düşünmüşler , Malatya mıza yakışır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif karaca...Almanya (7 yıl önce)
    Trasferlerinizi iyi yapın Almanyadan sizleri zevkle seyredip bu yıl şampiyonluk bekiyoruz .....
    0
    0
    Yanıtla
  • kutay (7 yıl önce)
    neden geçmişten ders alınmaz? miadı dolmuş, yaşı otuzu geçmiş futbolcular alınır ve sonradan hayal kırıklığı yaşanır. geçen yıl iskender alın örneğini ne çabuk unuttuk? büyük umutlarla alınan iskender koşmaktan acizdi. bize sadık, azubike gibi genç, başarıya aç ve ileride takıma para kazandıracak futbolcular lazım. jübileye hazırlanan değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim parlak (7 yıl önce)kutay isimli kullanıcı yorumuna
    kutay muhammet reisi tanıyormusun biraz istanbul takımlarını izleyeceğine ptt 1 lig izle anlarsın kardeşim eleştirmek yerine çözüm bulun umarım oyuncular alınır.her kes başkan herkes teknik direktör malatya da masallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Ağzına sağlık ibrahim kardes herkes herseyi biliyor ama desteğe gelince herkes kayıp
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammet reis ve caner güzel transferler inşallah tamamlanır transfer
    0
    0
    Yanıtla
  • iskender alını da tanıyorduk, ama ne olduğunu gördük. peki sen gelmeden önce sadık'ı tanıyor muydun? hayır, ama şimdi türkiye tanıyor. önemli olan genç yetenekleri bulup onlardan istifade etmek ve para kazanmak. jübilesi yaklaşan futbolculardan değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet m. (7 yıl önce)kutay isimli kullanıcı yorumuna
    eğer süper lige çıkmak için bir takım kurulacaksa bu ligdeki tecrübeli oyunculardan faydalanmalı İskender Alın bir istisnaydı bu sadece Malatyaspor'da olan bir durum değil her klüpte olan oyuncu tipi. Gençlerin yanına deneyimli oyuncular alınmazsa hayalde kalır başarı. Hem söz konusu Reis ve Arıca ise ptt 1. ligin en deneyimlilerinden ve oynadıkları takıma katkısı olan isimler
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet m. (7 yıl önce)
    Yorumumda Muhammet Reis gibi şutlarında isabeti yüksek futbolculara ihtiyacımız var yazmıştım ve nitekim yönetimde kadroya katmak için uğraşıyormuş inşallah transfer sonuçlanır. Arı takıma hızıyla tekniğiyle ayrı bir hava katacaktır. Bu iki taransfer başlangıcımız olursa bu yıl herşey daha güzel olacağa benziyor. Forvete Burak Çalık veya Tayfur Bingöl gibi deneyimli ve golcü isimlerde gerekli.
    0
    0
    Yanıtla