SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Suat Arslanboğa'ya Süper Ligde Maç

0
Güncellendi - 2020-02-19 20:07:11
Suat Arslanboğa'ya Süper Ligde Maç
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 23.haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor, sahasında Fraport-TAV Antalyaspor’u konuk edecek. Pazar günü 13.30’da Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Bu arada, geçtiğimiz yıl Ağustos ayında Beşiktaş- M.Başakşehir maçında kendisine dokunan futbolcuya kart göstermediği gerekçesiyle profesyonel hakem sözleşmesi iptal edilen Malatyalı Üst Klasman Hakemi Suat Arslanboğa'ya da aylar sonra Süper Lig görevlendirmesi yapıldı. Arslanboğa, Göztepe- Gaziantep FK maçını yönetecek.

 Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) Süper Ligin 23.haftasında oynanacak olan karşılaşmaları yönetecek hakemleri açıkladı. Buna göre, Pazar günü 13.30’da Yeni Malatya Stadyumunda oynanacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor-Fraport-AV Antalyaspor karşılaşmasını Ankara Bölgesi Üst Klasman Hakemi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Ankara Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemleri Serken Çimen ile Mustafa Sönmez yapacak. Mücadelede, Adana Bölgesi Üst Klasman Hakemi Caner Ak ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Karşılaşmanın VAR hakemliğini İzmir Bölgesi Üst Klasman Hakemi Halis Özkahya, AVAR hakemliğini ise Ankara Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Erdinç Sezertam yapacak.

 Süper Lig'de 23. haftanın hakemleri şöyle:

21 Şubat Cuma

20.00 Demir Grup Sivasspor-Aytemiz Alanyaspor: Zorbay Küçük

 22 Şubat Cumartesi

14.00 Hes Kablo Kayserispor-İttifak Holding Konyaspor: Arda Kardeşler

17.00 Göztepe-Gaziantep Futbol Kulübü: Suat Arslanboğa

20.00 Beşiktaş-Trabzonspor: Fırat Aydınus

 23 Şubat Pazar

13.30 BtcTurk Yeni Malatyaspor-Antalyaspor: Yaşar Kemal Uğurlu

16.00 Gençlerbirliği-MKE Ankaragücü: Ali Şansalan

19.00 Fenerbahçe-Galatasaray: Halil Umut Meler

 24 Şubat Pazartesi

20.00 Çaykur Rizespor-Medipol Başakşehir: Cüneyt Çakır

20.00 Kasımpaşa-Yukatel Denizlispor: Atilla Karaoğlan.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • yucel (4 yıl önce)
    suat hocama basarılar dılerız.
    0
    0
    Yanıtla