SON DAKİKA
SON DEPREMLER

YMS Balıkesir'i Geçti, Lider Oldu: 2-1

0
Güncellendi - 2016-10-02 22:32:12
YMS Balıkesir'i Geçti, Lider Oldu: 2-1
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, kendi sahasında karşı karşıya geldiği Balıkesirspor'u 2-1'lik skorla geçmeyi başardı ve aldığı 3 puanla, bir hafta aradan sonra yeniden TFF 1. Lig liderliğine yükseldi. Karşılaşmada Yeni Malatyaspor'un golleri 22. dakikada Sedat ve 67. dakikada Pereira'dan gelirken, konuk takım tek golünü 66. dakikada penaltıdan İshak'la kaydetti.

STAT:Malatya İnönü

HAKEMLER: Murat Özcan (İstanbul), Gökhan Memişoğlu (Muğla), Gökmen Olgaç (İstanbul), 4. hakem Tugay Kaan Numanoğlu (Yalova)

YENİ MALATYASPOR: 18. Hakan Canbazoğlu, 2. Caner Arıcı, 3. Sedat Ağçay, 5. Yiğitcan Erdoğan, 6. Ahmet Burak Solakel, 7. Mıchael Pereıra, 14. Okechukwu Godson Azubuıke, 16. Sadık Çiftpınar, 17. Boubacar Dıalıba Dıabang (Dk. 85 9. Sinan Özkan), 19. Sunday Mba (Dk.88 20. Murat Akça), 29. Amamchı Augustıne Iwujı- Amutu (Dk.71 11. Eren Tozlu)

YEDEKLER: 25. Ertaç Özbir, 4. Mehmet Sak, 9. Sinan Özkan, 10. İrfan Başaran, 11. Eren Tozlu, 20. Murat Akça, 61. Rahman Buğra Çağıran

TEKNİK SORUMLU: İrfan Buz

BALIKESİRSPOR: 1. Andrıja Vukovıc, 61. Bülent Cevahir, 15. Oğuz Yılmaz, 44. Tomıslav Glumac, 12. Okan Alkan, 8. Nizamettin Çalışkan (Dk.73 3. Oğuzhan Çapar), 87. İshak Çakmak, 80. Foxı Kethevoama (Dk.74 99. Abdulkadir Özgen), 24. Burak Çalık, 11. Daudet Ndongala (Dk.80 7. Mehmet Boztepe), 9. Bekamenga Aymard Chrıstıan Bekamenga

YEDEKLER: 19. Atilla Özmen, 3. Oğuzhan Çapar, 25. Doğa İşeri, 7. Mehmet Boztepe, 5. Eray Ataseven, 54. Hüseyin Tok, 99. Abdulkadir Özgen

TEKNİK SORUMLU: Engin Çatır

GOLLER: Dk.22 Sedat, Dk.67 Pereira (Yeni Malatyaspor), Dk.66 Penaltıdan İshak Çakmak (Balıkesirspor)

SARI KARTLAR: Azubuike, Mba (Yeni Malatyaspor), Vukovic (Balıkesirspor)

5. dakikada Sedat'ın sağdan kullandığı kornerden gelen topa Amutu yükseldi, kafayı vurdu. Üst direği sıyıran top auta çıktı.

8. dakikada Balıkesirli Burak Çalık, sol çaprazdan kaleyi yokladı, Hakan topu aldı.

13. dakikada Balıkesir atağında Burak Çalık topu soldan sürdü, cezaalanına ortaladı. Foxi gelen topu Hakan'a nişanladı.

22. dakikada Yeni Malatyaspor öne geçti. Dialiba ile Amutu, Balıkesir cezaalanında paslaştı. Amutu, geriden gelen Sedat'a topu çıkardı. Sedat'ın sert şutu, kalecinin müdahalesine rağmen ağlarla buluştu: 1-0

24. dakikada Mba'nın sağdan ortaladığı topta kaleci boşa çıktı. Amutu kafayı vurdu, aut.

33. dakikada Yiğitcan'ın uzun pasında Balıkesir defansı topa müdahale edemedi. Amutu önünde kalan topu kaleye şutladı, kaleci almayı başardı.

43. dakikada Pereira uzak mesafeden şansını denedi. Şutunda kaleci topu kontrol etti.

Hakem oynanmamış süre olarak 2 dakika gösterdi.

İlk yarı 1-0 Yeni Malatyaspor'un üstünlüğüyle kapandı.

51. dakikada Pereira'nın sağdan ortasından gelen topa Dialiba kafayı vurdu. Kaleci, sağa uzanarak topu son anda kornere çeldi.

54. dakikada Pereira'nın pasında Sedat hareketlendi. Bu oyuncu sağdan ortaladı. Amutu kafaya yükseldi ve vurdu, aut.

56. dakikada Balıkesir'in kazandığı faul atışını Ndongala kullandı. Kaleci Hakan, sağına gelen topa uzandı, gole izin vermedi.

61. dakikada Balıkesir kalecisi top toplayıcı çocukların topu geç getirdiği gerekçesiyle reklam panolarını tekmeledi. Hakem sarıkartla cezalandırdı.

66. dakikada gelişen Balıkesir atağında, cezaalanında Yiğitcan'ın eline çarpan topu, hakem penaltı olarak değerlendirdi. Balıkesirspor İshak'ın penaltı golüyle beraberliği sağladı:1-1

67. dakikada gelişen Yeni Malatya kontraatağı kornerle sonuçlandı. Atışı Sedat kullandı. Arka direğe gelen topu Pereira sert bir vuruşla ağlara gönderdi:2-1

77. dakikada Eren Tozlu'nun soldan ortaladığı topa Balıkesirli Oğuzhan ters vuruş yapınca, top kale direğinin yanından kornere çıktı.

Hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

Karşılaşmayı 2-1 Yeni Malatyaspor kazandı.

Ferdi DURDU, Mehmet GÖRESİYE, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

a1

a2

a3

a4

yms

yms2

balıkesirmaçı1

balıkesirmaçı

yms3

 

m1 m2

m3

m5

yms4

yms6

yms7

yms8

yms9

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • Turgut ÖZMÜŞ (7 yıl önce)
    Muhteşem, Emeği geçen herkese teşekkürler,yolumuz açık olsun ,sezon sonunda ,Şampiyon oluruz inşallah .
    0
    0
    Yanıtla
  • SERCAN YILDIZ (7 yıl önce)
    Geçen hafta Vuslat tv Whatshap dan MAÇ BİLETLERİ UYGUN OLSUN STADIMIZ FULL OLSUN DİYE mesaj göndermiştim. Mesaj okundu ama ne çare... Sonucunu maçta herkes gördü.Açık 5 Maraton 10 olması lazım.Liderliğe güvenerek maç biletleri belirlenmez.Yönetim bu yazılanları okumuyor mu acaba görmüyorlar mı?Medyayı takip etmiyorlar mı? anlamıyorum. Ayrıca şunu da es geçmemek lazım.AH EFSANE MALATYASPOR AH! NERDESİN. Efsaneyi çok arayan var çok özleyen var. Efsanenin efsanesine kalsa bu bilet fiyatlarını kimse aramaz gelirdi.Stad full olurdu.İnanın çevremde bir çok insan 1966 lı malatyasporumuzun başına gelenlerden bugüne maça gelmiyor.Anket yapsalar herkes görür.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali basri tezel (7 yıl önce)
    Kale arkaları bu fiyatla dolmaz. Maraton ve kapalı da bir sıkıntı var. Ayakta kalan taraftar var. Bilet alıp giremeyenleri anlamadım. Bende maratonda bu sorunu yaşayan taraftarları gördüm. Kale arkalarını 1-3 gibi bir fiyatla fiyatlandırmak gerekiyor. Ligde hakemlere rağmen maç kazanan tek ekibiz. Bu şartlarda liderlik geliyor. Kimse bu hakemlere bir söz demiyor. Geçen sene Elazığsporu hakemler biçtiler. İlerleyen haftalarda bu sorun büyür. Lobi şart. Malatya'ya gelen hakem Malatyaspor'a haksız karar verirse uzun bir süre dinleneceğini bilmeli. Yetkililer bu konuya eğilmeli. Kanıyoruz diye susmamak gerek. Bir mağlubiyet aldık mı bu ligde birden 6. sıraya düşüyorsunuz. İkinci mağlubiyetle ilk 10 dışı olabilirsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • yuksel (7 yıl önce)
    Malatyamızın yiğit evlatları ...bize sabır etmek ve takımımızı sonuna kadar desteklemek düşer. fenerbahçe yeniliyor berabere kalıyor. Trabzon 4 tane yiyor . Fenerlilerde, trabzonlularda takımını sonuna kadar destekliyor. takım olmak için iyi veya kötü günlerde takımımızın yanında olmalıyız. Allah'ın izniyle bu yıl o yıl olacak. süper lige çıkacağız İnşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Abi sampıyonluga oynayan takımın taraftarına bakarmısınız harıka bayıldım! Trübünler tıklım tıklım masallah her yer dolu:) yazıklar olsun! İstanbuldan sevgıler
    0
    0
    Yanıtla
  • Derebeyifk (7 yıl önce)
    Adil baskan uyuyor bircok taraftar bilet alip iceri giremiyor passo kartlar gecersiz deniliyor taraftar kapidan geri donuyor lutfen taraftara sahip cikin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafarir (7 yıl önce)
    Urfa maçını alırsa çok iyi olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengizhan (7 yıl önce)
    Teşekkürler hocam ve oyuncu arkadaşlar.şampiyonluk yakışır kaplanıma
    0
    0
    Yanıtla
  • necmettin (7 yıl önce)
    Kısaca şampiyon Y.Malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • Akin (7 yıl önce)
    Bazı taraftarlar yönetime tepki gösteriyor bilet bahalımiş nasıl ödenecek futbolcusunun paraları sizmi verecek siniz ayıp be yeter maclara gelmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemal (7 yıl önce)
    İrfan hoca,Altınordu maçında 2 yabancı ile başlamıştı olmayacağını 2.yarı değişiklikler ile anladı ama gol olmayınca 3 puanımız gitti.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    Lik.uzun.bir.maraton.yenmekte.var.yenilmekte.her.zaman.takImImIza.sahip.çIkmalIyIz.akadaslar.günül.isterki.hep.yenelim.bizler.malatya.sporluyuz.basarIlar.malatyam
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayati (7 yıl önce)
    Arkadaşlar ne kadar eleştisenizde Y.Malatya bu yıl şampiyon.bakın lige bizim takımdan inanın iyiai yok.bakın göreceksiniz ileriki haftalarda herşey daha belirginleşecek.Hocamıza futbolcularmzı tebrik ederiz. Bu takım çook daha iyi olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • HAMZA ÇALGAN (7 yıl önce)
    Tebrikler malatyam...
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (7 yıl önce)
    Gecen hafta irfan hocayı yerden yere vuranlar bu hafta ne diyecekler acaba..bu lig cok zorlu bir lig herkes herkesi yenebilir..takımımız iyi yolda iyi gundede kotu gundede hep desteklememiz lazım..gerçek taraftarlık budur..
    0
    0
    Yanıtla
  • geçen haftayla aynı düşünüyorum. irfan hocanın taktikleri boş oyuncular götrüyor işi. ha inşallah ben yanılırım. bir de takım şampiyon olsunda nasıl olursa olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • hamit (7 yıl önce)
    irfan hocam; Kocaman tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali memet (7 yıl önce)
    Hadi bakalim kaplanlar 1. 0. Olsun bizim olsun
    0
    0
    Yanıtla