SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Çifte Bayram Kutluyor

0
Güncellendi - 2016-09-13 19:53:32
Yeni Malatyaspor Çifte Bayram Kutluyor
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenledi.

Ligde geride kalan 3 haftada 7 puan toplayarak haftayı lider tamamlayan Yeni Malatyaspor’da yönetim, teknik heyet ve futbolcular Nurettin Soykan Tesisleri’nde toplanarak, bayramlaştı.

Bayramlaşma töreni sonrası Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Yeni Malatyaspor kulüp başkanı Adil Gevrek, Malatyalıların ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik etti.

Yönetim kurulu olarak teknik heyet ve futbolcularla Nurettin Soykan Tesisleri’nde bayramlaştıklarını ifade eden Gevrek, bayramın güzelliklerini hep bir arada yaşadıklarını belirtti.

Gevrek, TFF 1. Ligde 3 hafta sonunda lider durumda bulunduklarını anımsatarak, camiaya ve taraftarlara çifte bayram yaşattıkları için mutlu olduklarını kaydetti.

Denizlispor karşılaşmasında takımın iyi mücadele ettiğini ve 3 puanı kaçıran taraf olduklarını ifade eden Gevrek, 7 puanla lider olduklarını ancak Denizlispor maçında kaybedilen 2 puan için üzüldüklerini dile getirdi.

Gevrek, deplasmanda alınan 1 puanın kötü olmadığını ancak oynadıkları oyunun karşılığında kaybedilen 2 puanın kendileri için kayıp olduğunu söyledi.

Cumartesi günü sahalarında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacaklarını ifade eden Gevrek, taraftarları önünde 3 puanı alıp, yollarına iyi bir şekilde devam etmek istediklerini belirtti.

Gevrek, TFF 1. Ligin çok farklı bir lig olduğuna dikkat çekerek, “Bu ligde her takım birbirini yenebiliyor. Bazen büyük bütçelerle transfer yapılsa da, başarılı olunamayabiliyor. Önemli olan nokta transferler yapılmasıdır. Bu sezon iyi transferler yaptık. Geçen sezondan iskeleti bozmadık, yeni sezonda da nokta transferler yaptık. Takım iyi bir uyum sağladı ama ben inanıyorum ki daha da iyi olacaklar” diye konuştu.

TFF 1. Lig maçlarının yayınlanmamasını da değerlendiren Gevrek, şunları söyledi: “Maç yayınıyla ilgili konu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Ligde 18 takım var ve bu takımların 16’sı şehir takımları. O nedenle maç yayınlarına ticari bakılmaması gerekiyor. Sadece Türkiye değil, Avrupa’nın farklı yerlerinde de bu lig takip ediliyor. Maçların yayınlanmaması konusunda da biz sıkıntılar yaşıyoruz.”

Yeni Malatyaspor kulüp ikinci başkanı Aykut Küçük ise İslam aleminin bayramlarını tebrik ederek, hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Küçük, TFF 1. Ligin çok zor ve sert bir lig olduğunu ifade ederek, ligin liderini ligin son sırasında bulunan takımın yenebildiği bir ligde mücadele ettiklerini belirtti.

Lider oldukları için mutlu olduklarını aktaran Küçük, “Tabi ben ligin üçüncü haftasında lider olmaktansa, ligin son haftasında lider olmayı tercih ederim. Takım olarak nokta transferler yaptık. Transferlerin takıma uyumu da oldukça iyi ve güzel gidiyoruz. İnşallah gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz” dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

yms2yms1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mustafa (7 yıl önce)
    Yerin süper lig sampiyonlugu
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (7 yıl önce)
    Haydi malatyam şanlı malatyam size süper lig yakisir
    0
    0
    Yanıtla