SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Denizlispor İle Karşılaşıyor

0
Güncellendi - 2016-09-10 19:32:31
Yeni Malatyaspor Denizlispor İle Karşılaşıyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, bugün deplasmanda Denizlispor ile karşı karşıya geliyor. Yeni Malatyaspor’un teknik direktörü İrfan Buz, Denizlispor deplasmanından iyi bir futbolla, 3 puanı alıp dönmek istediklerini söyledi.

Tecrübeli teknik adam, “Denizlispor deplasmanında geçen sezon arkadaşlarımız zaman zaman iyi işler yaptı ama olmadı. Tabi bu sezon hedeflerimiz farklı olduğu için daha da iyi yapmak zorundayız” diye konuştu.

“İYİ ÇALIŞTIK, 3 PUANI İSTİYORUZ”

Zorlu mücadelelerin değil, ciddi mücadelelerin olduğunu ifade eden Buz, Denizlispor ile ciddi bir mücadeleye çıkacaklarına dikkat çekti.

Buz, Denizlispor karşılaşmasına iyi konsantre olduklarını kaydederek, “Rakibimize karşı çok büyük bir saygımız var. Ama bizde iyi çalıştık. Takım olarak hedeflerimiz var. Hedeflerimizden bir tanesi de Denizlispor karşısında iyi futbolla galip gelmek ve Malatya’ya 3 puanla dönmek” ifadelerini kullandı.

Lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini dile getiren Buz, şunları söyledi: “Bizim açımızdan bakıldığında ritmimizi bulma anlamında lig devam edebilirdi. Ama ne olursa olsun bu durum diğer takımlar içinde geçerli. O yüzden buna çok fazla takılmıyoruz. İyi çalıştık. İyi konsantre olduk, futbolcularımızda iyi konsantre olacak ve bunu sahada göstereceğiz.”

“HERKESİN KENDİ TAKIMINI İZLEMEYE HAKKI VAR”

Tecrübeli teknik adam, TFF 1. Lig’deki maçların yayınlanmamasını eleştirerek, “Bizim üzerimizde çok fazla negatif etkisi yok. Ama çevremizdeki insanlar açısından çok önemli. Futbolu belirli bir yere getirmek istiyorsanız, seviyeyi yükseltmek istiyorsanız maçların yayınlanması büyük önem taşır. Sistemler vardır, analiz sistemleri vardır. Maçları yayınlamıyorsunuz ve maçları taraftarlar, sevdiklerimiz izleyemiyor. Benim ailem bizi izleyemiyor. Taraftarlarımız açısından da sıkıntı oluşturuyor. Hepsi deplasmana gidemiyor. Kendi takımını seyretmeye herkesin hakkı var. Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) bu durum hiç yakışmıyor. Avrupa’dan bizi ya da futbolcularımızı izlemek istiyorlar ama maç yayını yok, görüntü yok. Böyle bir şey olamaz. Ligde üçüncü haftadayız, biz rakiplerimizi canlı olarak izletebiliyoruz ama analiz yapamıyorsunuz. Her şeyden evvel halkın futbolu izlemeye hakkı var” değerlendirmesinde bulundu.

KARŞILAŞMA SAAT 18.00'DE BAŞLAYACAK..

Denizli Atatürk Stadı'ndaki Denizlispor- Yeni Malatyaspor maçı saat 18.00'de başlayacak. Karşılaşmayı, Ankara Bölgesi'nden Özgüç Türkalp yönetecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • mustafa (7 yıl önce)
    trt payını neden ödüyoruz ki elektrik paralarında?
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (7 yıl önce)
    Passolig uygulamasını protesto ettiğimi çin zaten stadlara gitmiyorum.Tv'lerde maçları yayınlamıyor.Yurt dışında yaşıyor gibiyim.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali basri tezel (7 yıl önce)
    yayın yok tam bir komedi yerel kanalları federasyon engelliyor sanki bir işi becermiş gibi federasyon başkanımız tam bir marka değeri futbolun marka değerini kişiliğinde toplamış federasyon başkanına bak marka değerini anlarsın bari sorun çözülene kadar yerel kanallar maçları yayınlasın bunda ne zararın var markaa değeri
    0
    0
    Yanıtla