SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Denizlispor’a Bileniyor

0
Güncellendi - 2020-02-27 15:13:30
Yeni Malatyaspor, Denizlispor’a Bileniyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 24.haftasında 1 Mart Pazar günü 13.30’da deplasmanda Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı kırmızılılar, kritik deplasmandan 3 puanla ayrılarak kötü gidişat durdurmanın hesaplarını yapıyor. 

Sezonun ikinci yarısında oynadığı 5 karşılaşmayı da kaybederek büyük bir hayal kırıklığı yaşayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 24.haftasında deplasmanda Yukatel Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Mücadele, 1 Mart Pazar günü 13.30’da Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak. Ligde 24 puanla 12.sırada yer alan sarı kırmızılılar, kritik Denizlispor deplasmanından galibiyetle ayrılarak, hem ikinci yarıdaki ilk galibiyetini almak hem de çıkışa geçmek istiyor. 

Sarı kırmızılılar, Yukatel Denizlispor maçının hazırlıklarını teknik direktör Kemal Özdeş nezaretinde, Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde sürdürüyor. Denizlispor maçının taktik çalışmasını gerçekleştiren sarı kırmızılılarda futbolcuların hırslı ve istekli oluşları teknik heyetin yüzünü güldürüyor. 

Öte yandan sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren BtcTurk Yeni Malatyaspor’da Bifouma ve İssam Chebake antrenmanda yer almadı. Antalyaspor karşılaşmasında sakatlanan her iki oyuncunun Yukatel Denizlispor maçında kadroda yer alıp almayacakları ise henüz netlik kazanmazken, büyük ihtimalle oynayamayacakları öğrenildi.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Fettah (4 yıl önce)
    Futbolcu lar ne kadar istiyolar Denizlispor maçını? İnşallah kazanırız. Ama Y. Malatyaspor lu futbolcular kazanacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Aman ha fazla bilenmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    son 5 maçıda kazandık,şimdi denizli maçına odaklandık.bu maçta muhtemelen Beafouma da olmayacak.kimsenin 1 puan bile beklentisi yok.Antrenman sahasının yeşilliğine yazık!
    0
    0
    Yanıtla