SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor, Denizlispor’a Konuk Olacak

0
Güncellendi - 2020-02-25 12:32:59
Yeni Malatyaspor, Denizlispor’a Konuk Olacak
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de 24.hafta karşılaşmaları 28, 29 Şubat ve 1, 2 Mart tarihlerinde oynanacak. BtcTurk Yeni Malatyaspor, 24.haftada 1 Mart Pazar günü deplasmanda Yukatel Denizlispor ile karşı karşıya gelecek.

Süper Lig’de 24.hafta heyecanı 28 Şubat Cuma günü oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor-Beşiktaş karşılaşmasıyla başlayıp, 2 Mart Pazartesi günü oynanacak olan Medipol Başakşehir-Gaziantep Futbol Kulübü ve Hes Kablo Kayserispor-Göztepe karşılaşmalarıyla tamamlanacak. İkinci yarıda oynadığı 4 karşılaşmayı da kaybeden BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Pazar günü 13.30’da Denizli Atatürk Stadı’nda Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak.

 Süper Ligin 24.haftasında oynanacak olan karşılaşmaların programı şöyle:

28 Şubat Cuma

20.00 Aytemiz Alanyaspor-Beşiktaş (Bahçeşehir Okulları Stadyumu)

29 Şubat Cumartesi

14.00 İttifak Holding Konyaspor-Kasımpaşa (Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu)

17.00 Trabzonspor-Çaykur Rizespor (Şenol Güneş Spor Kompleksi)

20.00 Fraport-TAV Antalyaspor-Fenerbahçe (Antalya Stadyumu)

1 Mart Pazar

13.30 Yukatel Denizlispor-BtcTurk Yeni Malatyaspor (Denizli Atatürk Stadyumu)

16.00 MKE Ankaragücü-Demir Grup Sivasspor (Eryaman Stadyumu)

19.00 Galatasaray-Gençlerbirliği (Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu)

 2 Mart Pazartesi

20.00 Medipol Başakşehir-Gaziantep Futbol Kulübü (Başakşehir Fatih Terim Stadyumu)

20.00 Hes Kablo Kayserispor-Göztepe (Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı).

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • 44malatya (4 yıl önce)
    Denizli.macini alamasak baskan yonetim Teknik heyeti istifa etsin
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Hoca son sansiniz yenemediniz de malatyaya.gelmeyenin o gun istifa edin
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Yenmek hayel unutun sadece kaç goll yedik Onu düşünelim
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan44 (4 yıl önce)
    Bakın arkadaşlar bağıra bağıra yazdım yazmayada devam ediyorum.Malatyaspor bakkal dükkanı değildir.Süperligde toptancılar pazarı değil.Futbolcu sat ucuza aldın pahalıya sat ama sattığın adamın yerine yenisini kalitelisini almayı unutma.Yönetime bakıyorum boutaipi sattı yerine çok sonradan jahoviçi aldı onuda sattı yerine bal yapmayan arı misali umutu aldı hata 1 burası.Sadık ı sattı yerine 6 ay sonra hadebeyi aldı ama ligin yarısı sadık gittikten sonra zor zar bitti.Aleksici sattı yerine aguahı aldı ama aleksic 1 gömlek daha iyiydi.bu hata2.Gılermeyi elinden kaçırdı yerine adam alamadı jahoviçte gitti yeri dolmadan hata 3.Azubikeyi sattı yeri boş kaldı bu hata 4.Kardeşim malatyasporu neden boş transferler ile doldurdunuz yazıktır yahu.Hocaya gelelim kemal hoca insani olarak iyi birisi olabilir onu bilemem ama 4 maçta puan alamadı.Heleki son maç rakip 1 saat 10 kişi oynadı.Minayı çıkardı danıltı aldı neden anlayan yok bırak maç berabere rakip 10 kişi maç senin sahanda riak almadan oyna yenemiyorsan yenilme 1 puan bile çok önemli.Neyse maç devam ediyor bifuma sakatlandı yerde sağlık ekibi olayı görmeye calışıyor yapma oyuncı değişikliğini bekle 1 dakika dah.bifuma beni çıkardedi al onu yerine fofanayı koyarsın kanat boş kalmaz kanatada topu getirecek olan volterda top taşır ama ne yaptı sayın hocamız top taşıyan adamı çıkardı sonrada bifuma sakatlandı onun yerinede orta saha aldı zaten top taşıyan çıktı defansın stoperi çıktı buyur maçı elimizle verdik.Hafez kim yahu ne oynadı ki onu tuttun oyunda maçı okuyamadı hocanoz.Yönetim halen diyor ki devam devam hadi bakalım denizli maçındada aynı hataları yap hafez oynasın sakıbı alma aquah top kaybetsin mina yı çıkar gör bakalım denizlide puan varmı.Birde şu. Taraftarlara laf söylüyorum be hey kardeşim takımda yanlış hocada yanlış yönetimde yanlış varsa eleştireceksin ki eleştrilen kendini görsün wlwştri iyidir yanlış hata yapılan yeri görmesini sağlar ama o bedavacı tarafyarlar yok mu ses yok onlarda siz maçı malatyayı izlemeye gelmemişsiniz eğlenmaya gönül eğlendirmeye gelmişsiniz.Asıl taraftar numaralıda bilete parasını veren maratonda bilete paraverip gelendir.saygılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan 44 az yaz be kardeş o kadar yaziyi kim okur Sanmam ki hepsin onuyan biri cikar
    0
    0
    Yanıtla
  • Rifat (4 yıl önce)
    Malatyasporumuz Denizlyi yenerek üstündeki bu uğursuzluğu atacak. ahada buraya yazıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • İnşallah kardeşim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıfat,havada bulut bu saatden sonra süper ligde Malatyasporu unut derim.Yöneticisiz yöneticiler bu takımın düşmesine karar verdiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • paşa44 (4 yıl önce)
    Takımda bütün oyuncular bifumaya çalışıyor bu en büyük yanlış rakip bifumayı kitledimi işi biitiriyolarlar . antalya maçında dikkatimi çekti yeni alınan forvetin ayağına oyuna girdikden 10 dakika sonra top ayağına değdi bifuma hangi bölgeye geçerse top orda kitlenip kalıyor .. kemal hoca acil buna çözüm bulsun ..
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail (4 yıl önce)
    Puan almazsaniz nasıl geleceksiniz bu güzel memlekete malatyaspor u düşüren kim olursa Allah belasini versin adam gibi kadro kuramadin onun cezasi kaç haftadir hasret kaldik. Sergeni yolladin ne oldu ha gierme jahovicye kacti gitti aklin varsa. Bu takimi ligde tut
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Artık haberlerine bile bakarken dayanamıyorum.basını,belediyesi,kulübü aynı düzeyde başka bir şehir yoktur herhalde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (4 yıl önce)
    Bu yönetim ve hocaya söyleyecek bir şey yok. Devammı, devam. Gidin bakalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (4 yıl önce)
    Malatyamız istikrarlı takım,2 de denizliden yer..Farzet yenmek isterse gol atacak adam yok ilerde
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen. Katılıyorum.Yenmek isteseler bile gol atabilecek oyuncumuz yok.Yani takımımız bilerek ,istenerek,göz göre göre alt kümeye doğru yol almaya devam etmekte.
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (4 yıl önce)
    Puan bile hayal bu hoca ile puan alması imkansiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Halen anlamıyorsunuz.Bu işin içinde başka işler var gibi.Bu işler hocayla falan ilgisi yok gibi.
    0
    0
    Yanıtla