SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Yeniden Lider:2-0

0
Güncellendi - 2016-09-18 04:00:04
Yeni Malatyaspor Yeniden Lider:2-0
A- A+ PAYLAŞ

  • Yeni Malatyaspor, liderliği yeniden ele geçirdi. Maçtan sonra ortalık karıştı, 2 kırmızı kart çıktı..

Yeni Malatyaspor İnönü Stadı'nda karşı karşıya geldiği Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 71. dakikada Dialiba ve 90. dakikada Amutu'nun attığı gollerle 2-0 mağlup etti. Liderliği bir günlüğüne Eskişehirspor'a kaptıran Yeni Malatyaspor, bu galibiyetle yeniden liderliğe yükseldi. Bu arada, maçtan sonra saha karıştı, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan Ramazan Kahya ve Murat Ceylan kırmızı kart gördüler.

STAD: Malatya İnönü

HAKEMLER: Hakan Ceylan (İzmir), Mehmet Kapluhan (İstanbul), Ahmet Ayaz (Balıkesir), 4. Hakem Sarper Barış Saka (Antalya),

YENİ MALATYASPOR: 18. Hakan Canbazoğlu, 2. Caner Arıcı, 3. Sedat Ağçay, 14. Okechukwu Godson Azubuıke, 5. Yiğitcan Erdoğan, 6. Ahmet Burak Solakel, 7. Mıchael Pereıra, 9. Sinan Özkan (Dk.64 29. Amamchı Augustıne Iwujı- Amutu), 11. Eren Tozlu (Dk. 78 61. Rahman Buğra Çağıran), 16. Sadık Çiftpınar, 19. Sunday Mba (Dk.46 17. Boubacar Dıalıba Dıabang)

YEDEKLER: 35. Abdulsamed Damlu, 10. İrfan Başaran, 4. Mehmet Sak, 17. Boubacar Dıalıba Dıabang, 20. Murat Akça, 29. Amamchı Augustıne Iwujı- Amutu, 61. Rahman Buğra Çağıran

TEKNİK SORUMLU: İrfan Buz

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE: 1. Adam Mıeczyslaw Stackhowıak, 4. Rıza Efendioğlu, 5. Murat Ceylan, 6. Gökhan Alsan (Dk.80 27. Erdal Güneş), 8. Ramazan Kahya, 10. Muhammet Reis (Dk.72 7. Muhammed Himmet Ertürk), 12. Ehıosun Ekıgho, 16. Josef Çınar, 36. Nemanja Kojıc, 44. Yasin Palaz, 20. Wadjı Ibrahıma (Dk.55 15. Uche Kalu)

YEDEKLER: 99. Ahmet Sabri Fener, 7. Muhammed Himmet Ertürk, 15. Uche Kalu, 66. Gökhan Sazdağı, 27. Erdal Güneş, 28. Yenal Tuncer, 90. Ahmet Kesim

TEKNİK SORUMLU: Vedat Özsoyluk

GOLLER: Dakika 71. Dialiba, Dk. 90 Amutu (Yeni Malatyaspor)

KIRMIZI KARTLAR: Ramazan Kahya, Murat Ceylan (Maç bittikten sonra- Gaziantep B.B.)

SARI KARTLAR: Ahmet Burak Solakel, Pereira, Azubuike, Dialiba (Yeni Malatyaspor), Gökhan Alsan (Gaziantep B.B.)

8. dakikada Ekıgho'nun sağdan ortasına Kojıc kafayı vurdu, top Yeni Malatya kalesinin üstünden auta çıktı.

14. dakikada Yeni Malatya atağı ani gelişti. Ahmet Burak Solakel, 40 metreden kaleyi yokladı. Top kaleci Adam'da kaldı.

17. dakikada Kojıc, Yeni Malatya cezaalanı sağ çaprazından kaleye şut çıkardı. Hakan, sola uzanarak topu almayı başardı.

21. dakikada Gökhan Alsan, Ramazan Kahya'dan aldığı pasla cezasahası önüne kadar geldi. Şutunda kaleci Hakan topu kornere çeldi.

30. dakikada Caner'in ara pasından gelen topa Eren cezaalanı içerisinde müsait durumdayken dokunamadı. Defans uzaklaştırdı.

35. dakikada Yeni Malatya atağında Caner sağdan ortaladı. Sinan Özkan, gelen topu göğsü ile yumuşattı ve Mba'ya aktardı. Bu futbolcu vurdu, top kalecide kaldı.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

56. dakikada Sedat'ın kullandığı korner atışından gelen topa Sadık yükseldi ve kafayı vurdu. Az farkla üstten aut.

59. dakikada Gaziantep'in kazandığı faul atışını Muhammet Reis kullandı. Barajı geçen topu Hakan aldı.

62. dakikada Gaziantep atağında Uche Kalu Hakan'la karşı karşıya kaldı. Sağ köşeye vurduğu topu Hakan uzanarak kornere çeldi ve gole izin vermedi.

71. dakikada Yeni Malatya atağında Eren soldan ortaladı. Geriden gelen Dialiba, kafayla topu kalecinin solundan ağlara gönderdi:1-0

90. dakikada Yeni Malatyaspor atağı ani gelişti. Dialiba, sol çaprazda topla buluştu. Kaleye vurmak yerine müsait durumdaki Amutu'ya pas çıkardı. Amutu kalecinin solundan topu ağlara gönderdi ve bu golü havada takla atarak kutladı: 2-0

MAÇ SONRASI 2 KIRMIZI KART..

Maçın bitiminden sonra saha karıştı. Geçen yıl Yeni Malatyaspor'un kadrosunda yeralan Gaziantep B.B.'li Ramazan Kahya ile Yeni Malatyaspor'lu Caner Arıcı arasında tartışma çıktı. Caner'e tekme attığı gerekçesiyle Ramazan Kahya kırmızı kart gördü. Bu sırada Gaziantepli Murat Ceylan da 4. hakeme hakaret ettiği gerekçesiyle kırmızı kart gören ikinci futbolcu oldu.

Ferdi DURDU, Mehmet GÖRESİYE-Yeni Malatya Gazetesi, malatyahaber.com

yms2

yms1yms3yms4yms5yms6yms7yms8yms9yms91

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • ali basri tezel (7 yıl önce)
    bu izmirli hakemler neden hep bizim iç saha maçlarına verilir ve onlarda her maç bizim takımın puan kaybetmesi için ellerinden geleni yapar birilerinin sorması lazım. siyasilerimiz artık federasyon nezdinde lobiye başlaması şart. böyle güdümlü hakemlerin ellerinden kalmaktan bıktık benim yaşım 37 22 senedir statlardayım bir kere de hakemler bizim lehimize hata yapdığını göreyim. hakemler Malatya'ya geldiklerinde hata yaptıklarında başlarına bela alacaklarını hissetmeliler.
    0
    0
    Yanıtla
  • sevdamız malatya (7 yıl önce)
    irfan hoca çok ürkek oynatıyor depslanda oynayacak oyuncu azubukedir saldırır ama sen ilkyarı takımı geriye cekmiş yaslanmıssın bu takımda herzaman içerde bol gol atmak istiyorsan orta saha mehmet sakdan vazgeçmeyecen hem peirayıda sol kanatta oynatıp daha fazla faydalanacan veya mba yerine koyacan peirayı takım 10 numara ama hoca cok ürkek futbol oynatıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (7 yıl önce)
    Ayrıca U 21 takımımızı da kutlayalım.10 puanla lider durumda.Emeği geçenlere teşekkürler.Başta MURAT UÇKUN hocamıza.
    0
    0
    Yanıtla
  • Manisa_Malatya (7 yıl önce)
    İzmirde Altınordu maçında buluşalm.izmir ve yakın şehirlerdeki Malatyalı lar herkes maça.Şampiyon Geliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZTÜRK (7 yıl önce)
    Malatya gibi potansiyeli olan bir büyük şehre 11.000 Passolig hiç yakışmıyor. En az 100 Bin olması gerekir. Ayrıca biz YMS olarak mı Malatyaspor olarak mı çıkacağız Süper Lig'e? Nerdeyse 7-8 sene geçti takımın adı ve arması bir türlü Malatyaspor olarak değiştirilmedi.
    0
    0
    Yanıtla
  • yucel yıldırım (7 yıl önce)
    kapalı trübün kombine koltuklarımıza oturamıyoruz gelen seyırcı ıle kavga dovus lutfen buna bır cozum
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet yuksel (7 yıl önce)
    Beyler 11 bin küsür passolig kartı satılmış stadın kapasitesi 10 bin her neyse işte ALLAH aşkına hafta sonu insan maça gelmezmi maça gelmeyeceksiniz 20-25 liranıza nasıl kıydınız kart çıkardınız her hafta aynı ekip maça geliyor 3-4 bin kişi 770 bin nüfusa göre ayıp değilmi ??????
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    Teşekkürler Yeni Malatyaspor,zor denen maçı alnının akıyla kazandın.İzmir'de heyecanla TV başında sürekli spor kanalında alt yazıda geçen maç sonuçlarını bekledik.Bu moralle İzmir'de de Altınordu'yu yeneceğine inanıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Grosso (7 yıl önce)
    Takım İrfan hocaya rağmen galip gelebiliyorsa helal olsun. Adam önce yanlış takım çıkarıp sonradan düzeltince iyi hoca oluyor. 7 numarayı çizgiye koydu. Adamı eliyle harcadı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Urla (7 yıl önce)
    Takımımızı ALLAH esirgesin Bu ayar iyi Nazar etmeyin arkadaşlar.. http://www.urlaboschservisi.com/
    0
    0
    Yanıtla
  • Ersin Özdemir (7 yıl önce)
    Takım muhteşem.İrfan hoca oyunu çok iyi analiz ediyor.İkinci yarı galibiyetin mimarı.Şampiyon Malatyaspor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ersin Özdemir (7 yıl önce)
    Kapalı türünde kombine bilet sahipleri yerlerine oturamıyor.Kavga ve tartışmalar her maç yaşanıyor.Lütfen çözüm bulalım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali memet (7 yıl önce)
    Haydi kaplan haydi kaplan haydi altinordu siradaki haydi çok MUTLU ettiniz bizi insallah yönetimde sizleri MUTLU eder umuyorumki mutlu olmusunuzdur hakkiniz elbette primler yureginize sağlık teşekkürler yonetim teknık heyet
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Malatyaspor sevdalısı çok taraftar stadda neden yok diye sersenişte bulunmak yerine yönetime sesleniyorum bu naçisane bi fikir sadece maça orta yaş vre gençler geliyor passolih 17 lira maç bileti 13 lira(maraton için) 30 lira gençler gelmek istiyor 30 lira harçlığı varsa yesinmi okulamı gitsin maçamıı gelsin yönetimden taraftarı stada çekmek için 1 maçlığına sembolik bi fiyat belirleyip gelmek isteyipte gelemeyen gençler için maç biletlerini düşük belirlesin mesala adana demirspor maçı balıkesir maçı olabilir gençler passolig parasını uydurup cüzzi bi bilet alsınlar sonra yine biletleri normal fiyata çeksinler elbette takım biletten para kazanacak kimsenin itirazı yok ama stadda ddolsun gençler gelebilsin bugün okadar gençö dışardaydıki inanın görmek gerek
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    dialibang denizli maçında ısınırken sakatlanmı geçen hafta oynatılmama sebebi bu bu haftada ikinci yarı alndı riske edilmemek için ama oynayan her topçu değerli her topçu o formayı ıslatıyor arma için savaşıyor kaleci hakandan sinan özkanına amutusundan dialibangın ayağınıza emeğinize sağlık malatya taraftarı staddan mutlu galibiyet sevinciyle ayrılmayı özlemişti irfan hocam sana ayrı teşekkürler güzel insan staddaki her bir taraftar yüreğini kalbini adamlığını seviyor yolunuz açık olsun haydi malatyam hep beraber süper lig yolunda takımımızın yanında olalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ş. (7 yıl önce)
    Şampiyon geliyor.Hadi Malatyalı lar kenetlenme zamanı.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (7 yıl önce)
    Ramazan Caner e niye tekme attı anlamadık.Malatya da oynadığı sürece centilmenliği ve efendiliği ile tanıdığımız Ramazan ı tanıyamadık.Tekme atmanın tek sebebi küfür ve ağır hakarettir.Acaba Caner ağır mı konuştu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Caner mac esnasında bir taç atışı esnasında, kahyayı resmen provoke etti, biz bulunduğumuz yerden caner'e bağırdık. Ama ağır birşeyler söylemiş olmalı ki, kahya tutamadı. Bu arada Caner de aradığımız kan değilmiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ankara44 (7 yıl önce)
    RAMAZAN DEDIK BAGRIMIZA BASTIK MACTAN SONRA BIZIM OYUNCUYA Vurdu kirmizi kart gordu. ZATEN BIZUM MALATYANIN EKMEGINI YIYIP SONRADA KAZIK ATMAK İSTEYEN COK FAZLA.RAMAZAN DISINDA BIR ANTEPLI DAHA KIRMIZI GORDU MACTAN SONRA.YALNIZ BUGUN TARAFTAR AZDI.LUTFEN MALATYALI CANIM HEMSERILERIM 8 TL BI PAKET SIGARA PARASI ICEN ICIN ICMEYEN VE DURUMU OLMAYANDA EMINIMKI DERNEK YARDIMCI OLUR.GAZ GELMİŞ KEN DEVAM ETMELIYIZ CUNKU SONRA TAKIMLAR ACİLİYOR.... BENCE BIZIM EN BUYUK RAKIPLER ES ES ILE GÖZTEPE OLUR.AMA BU TEMPOYLA HEPSI NE AYAR VERIRIZ INSALLAH. RONESANS MALATYA DA OLDU KI ALLAH ALLAH....
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyfullah Fırat (7 yıl önce)
    Haftaya İzmir'e gideceğim...
    0
    0
    Yanıtla
  • Seyfullah Fırat (7 yıl önce)
    Allah'ınıza gurban... Altınordu maçını da alırsak artık favori takımız...
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET (7 yıl önce)
    KAPLAN SÜPER LİGE HADİ DOĞUNUN KAPLANI
    0
    0
    Yanıtla
  • resat (7 yıl önce)
    Bu Boubacar Dıalıba Dıabang neden ilk 11'de başlamaz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan Karaaslan (7 yıl önce)resat isimli kullanıcı yorumuna
    Hafif sakatlığı varmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • lige geç geldi diye biliyorum idman eksiği var ama haftalar ilerledikçe dahada iyi olacak izlenimi veriyor.Bu sefer iyi oyuncu almışlar bana göre.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafarir (7 yıl önce)
    Haydi malaya
    0
    0
    Yanıtla