SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Kalesine Takviye

0
Güncellendi - 2019-07-20 02:28:19
Yeni Malatyaspor Kalesine Takviye
A- A+ PAYLAŞ

Transferin hızlı takımı Yeni Malatyaspor bir takviye de kaleye yaptı. Sarı-kırmızılılar, Alanyaspor’dan 33 yaşındaki tecrübeli eldiven Ufuk Ceylan’ı transfer etti.

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu maçına hazırlanan Yeni Malatyaspor, bir dönem Galatasaray’ın da kalesini koruyan Ufuk Ceylan’ı renklerine bağladı. Sözleşmesi sona eren Ertaç Özbir ile yeniden anlaşmayan Malatya temsilcisi Farnolle’ye alternatif olarak en son Alanyaspor’da forma giyen Ufuk Ceylan’ı kadrosuna kattı. 33 yaşında 1,94 boyundaki tecrübeli eldiven attığı imzayla kendisini sarı-kırmızılı renklere bağladı.

Ufuk’un transferinin Alanyaspor’dan hocası olan Sergen Yalçın’ın onayı ile yapıldığı belirtildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • HASAN MOR (4 yıl önce)
    Bir veya iki forvet alınsa iyi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • kernekli (4 yıl önce)
    kaleci değil sanki canavar arkadaş şu bakışlara baksana sanki mematinin kardaşı boyu posuda iyi iri yapılı bu kaleci iş yapar bence iyi olmuş transfer
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)kernekli isimli kullanıcı yorumuna
    ADAMIN DIŞTAN GÖRÜNÜŞÜNE VE TİPİNE GÖRE İYİ BİR KALECİ OLDUĞU BAYAĞI ANLAŞILIYOR DEMEK Kİ? O HALDE TRANSFER KOMİTESİNİN YURT DIŞINA GİDİP AYLARCA FUTBOLCU ARAMASINA NE GEREK VAR? ADAMIN FOTOSUNA BAKIP ALSINLAR NİYE O KADAR UĞRAŞIYORLAR Kİ?
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar (4 yıl önce)
    iyi kaleci iyi transfer
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaddo (4 yıl önce)
    Yönetim tutuk başladı. Bizde eleştirdik ama son hafta hakkını verdi. Bize de yönetimin hakkını vermek düşer. Adil Başkan ve ekibi baş tacısınız. Sol bek için de bir transfer yapsaydınız keşke ama neyse
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    ertaçın 3 de 1 fiatına tranfer 1.94 boyunda penaltı canavarı sergen hoca işini bilir
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    iyi transfer
    0
    0
    Yanıtla