SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BYMS Rahata Çıkmak İstiyor

0
Güncellendi - 2020-02-28 01:16:13
BYMS Rahata Çıkmak İstiyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 24.haftasında 1 Mart Pazar günü deplasmanda Yukatel Denizlispor ile karşılaşacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, kritik deplasmandan galibiyetle ayrılarak, üzerindeki kara bulutları dağıtmak istiyor. 

Süper Lig’de 2019-2020 sezonunun ikinci yarısında oynadığı 5 karşılaşmada galibiyet alamayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 24.haftada 1 Mart Pazar günü 13.30’da Denizli Atatürk Stadı’nda Yukatel Denizlispor ile karşı karşıya gelecek. Ligin ilk yarısında 24 puan toplayan ve ikinci yarıda henüz hanesine puan yazdıramayan sarı kırmızılılar, kritik deplasmanda mutlak 3 puanı hedefliyor. 

22 KARŞILAŞMADA 24 PUAN TOPLAYABİLDİLER

Süper Lig’de bir maçı eksik olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, şuana kadar oynadığı 22 karşılaşmada 24 puan toplayabildi. 23 karşılaşmada 24 puan toplayan Yukatel Denizlispor, averajla BtcTurk Yeni Malatyaspor’un bir sıra gerisinde yer alıyor. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde oynadığı 22 karşılaşmada 6 galibiyet, 6 beraberlik, 10’da mağlubiyet yaşadı. Sarı kırmızılılar, hanesine 24 puan yazdırabildi. Malatya temsilcisi, oynadığı 22 karşılaşmada rakip ağları 35 kez havalandırırken, kalesinde 32 gol gördü. 

Yukatel Denizlispor ise Süper Lig’de 23 karşılaşmada 6 galibiyet, 6 beraberlik, 11'de mağlubiyetle 24 puan topladı. Şuana kadar 24 puan kazanabilen yeşil siyahlılar, 23 maçta rakip ağları 21 kez havalandırırken, kalesinde ise 32 gol gördü. 

İKİNCİ YARIDA GALİBİYETLERİ YOK

BtcTurk Yeni Malatyaspor ile Denizlispor, Süper Lig’de 2019-2020 sezonunun ikinci yarısında henüz galibiyet alamadı. 

İkinci yarıda bir maçı eksik olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, oynadığı 5 karşılaşmayı da kaybederken, Yukatel Denizlispor ise oynadığı 6 karşılaşmada 4 mağlubiyet, 2’de beraberlik aldı. 

BtcTurk Yeni Malatyaspor, 18.haftada deplasmanda Medipol Başakşehir’e 4-1 mağlup olurken, 19.haftayı 24 Ocak’ta Elazığ’ın Sivrice İlçesi’nde yaşanan depremde Malatya’nın da etkilenmesi ve Trabzonspor karşılaşmasının ertelenmesi nedeniyle maç oynamadan geçirdi. Ligin 20.haftasında konuk olduğu Aytemiz Alanyaspor’a 2-1’le kaybeden sarı kırmızılılar, 21.haftada sahasında MKE Ankaragücü’ne 1-0 mağlup oldu. 22.haftada deplasmanda Galatasaray’a 1-0’lık skorla mağlup olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 23.haftada sahasında Fraport-TAV Antalyaspor’a 2-1 kaybetti. 

Yukatel Denizlispor, 18.haftada deplasmanda Galatasaray’a 2-1 mağlup oldu. 19.haftada sahasında Antalyaspor’a 3-0’lık skorla mağlup olan yeşil siyahlılar, 20.haftada sahasında Göztepe ile 1-1 berabere kaldı. 21.haftada deplasmanda İttifak Holding Konyaspor ile 0-0 berabere kalan Yukatel Denizlispor, 22.haftada sahasında Hes Kablo Kayserispor’a 1-0’la boyun eğdi. Yukatel Denizlispor, ligin 23.haftasında ise deplasmanda Kasımpaşa’ya 2-0’lık skorla mağlup oldu. 

MÜCADELEYİ, KORAY GENÇERLER YÖNETECEK

1 Mart Pazar günü 13.30’da Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmayı Manisa Bölgesi Üst Klasman Hakemi Koray Gençerler yönetecek. Gençerler’in yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Serkan Ok ile Balıkesir Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Bilal Gölen yapacak. Müsabakada, Sivas Bölgesi Klasman Hakemi Adem Sarıtaş ise dördüncü hakem olarak görev alacak. Müsabakanın VAR hakemliğini İstanbul Bölgesi Üst Klasman Hakemi Cüneyt Çakır, AVAR hakemliğini ise İstanbul Bölgesi Üst Klasman Yardımcı Hakemi Tarık Ongun yapacak.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Tamer mor (4 yıl önce)
    Bu maçtan puanımı bekliyoruz boşuna umutlanmayın.
    0
    0
    Yanıtla