SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Kritik Maçlar Oynayacak

0
Güncellendi - 2020-02-21 19:10:35
Yeni Malatyaspor Kritik Maçlar Oynayacak
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig ekibi BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligde üst üste kritik maçlar oynayacak. Sezonun ikinci yarısında henüz galibiyetle tanışamayan sarı kırmızılılar, Antalyaspor maçıyla birlikte kritik haftalara iyi bir başlangıçla girmeyi amaçlıyor.

Süper Lig’de üçüncü sezonunu geçiren BtcTurk Yeni Malatyaspor, bir maçı eksik olmasına karşın 21 karşılaşmada topladığı 24 puanla 10.sırada yer alıyor. İkinci yarıda oynadığı 4 karşılaşmada galibiyet yüzü göremeyen ve puan kazanamayan Malatya temsilcisi, üst üste kritik maçlar oynayacak.

 Ligin 23.haftasında 23 Şubat Pazar günü 13.30’da sahasında Fraport-TAV Antalyaspor ile karşılaşacak olan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 24.haftada 1 Mart Pazar günü deplasmanda Yukatel Denizlispor’a konuk olacak. 7 Mart Cumartesi günü 25.haftada sahasında İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşacak olan sarı kırmızılılar, 11 Mart Çarşamba günü erteleme maçında sahasında Trabzonspor’u konuk edecek.

 Ligin 26.haftasında Hes Kablo Kayserispor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan BtcTurk Yeni Malatyaspor ardından 27.haftada Kasımpaşa, 28.haftada ise Göztepe ile sahasında oynayacak. Sarı kırmızılılar, 29.haftada ise İstanbul’da Fenerbahçe’ye konuk olacak.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

 

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu (4 yıl önce)
    11 maçta bir galibiyet beyler gidiyoruz elde avucta ne varsa sat birde futbol baronları ile ağız dalaşına gir ipini bir çektiler doğru dar ağacına gidersin cek caklarla bu işler olmaz Sivas Alanya bilmiyormu futbolcu satmayı belki on tane futbolcu sattın gelirin yedi bin dolar elin adamı o paraya bir futbolcu satıyor inşallah dusmeyiz sayın başkan gemiyi sağ salim rıhtıma getir gerçekten bir kan değişimi lazım yoruldunuz Mayıs ayında birakinki yeni yönetim gelecek sezonu planlasin bizdeki en büyük eksiklik geldiğimiz yerleri bizi zorla göndermeden keşke başkan gitmeseydi denecek zamanda bırakmayi bilmiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • KAMA (4 yıl önce)
    Gelecek maclara bakıp umutlanmak isterken geriye bakip 10 macta galibiyet alnamak gelince akla....düşme korkusu sarıyor her tarafi...ahhhh adil ahhhhh....bir soz vardi..... " akilsiz başin çilesini ayaklar çeker "...tamda malatyadporu anlatiyor...lig başinda uefa hesaplarken bu hale gelmek olsa olsa akılsiz baş mevzusu olur
    0
    0
    Yanıtla