SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Lider

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:08:26
Yeni Malatyaspor Lider
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta deplasmanda karşılaştığı Kırklarelispor'u 2-0 mağlup eden Yeni Malatyaspor, 11 puanla grup liderliğine yükseldi.

KIZILTAN NE DEDİ?

Yeni Malatyaspor Teknik Sorumlusu Özcan Kızıltan maçın ardından yaptığı açıklamada, “Zorlu Kırklarelispor deplasmanından almış oldukları 3 puandan dolayı mutlu olduklarını tüm oyuncularını kutladığını” ifade etti.

Maçın ilk dakikalarında oyunun kontrolünü aldıklarını belirten Kızıltan, “Kırklarelispor depasmanı zorlu bir deplasmandı. İyi bir takıma karşı oynadık. Kırklarelispor 2 haftadır kaybetmenin telafi etme adına maçı çıkış maçı olarak görüyorlardı. Oyunun başında Fahri ile duran toptan bulduğumuz gol ve ardından ikinci gol ile galibiyeti aldık. Maçta topa sahip olmamız ve oyuna hakim olmamız bize galibiyeti getirdi. Skor daha farklı olabilirdi olmadı. Önemli olan 3 puandı. Zorlu deplasmanda kazandığımız için mutluyuz" ifadelerini kaydetti.

Yeni Malatyaspor’un kaptanı Fahri Tatan ise, ”Güzel bir maç oldu. Oyunun başında bulduğumuz gol ile maçın kontrolünü elimize aldık. İlk yarıda bulduğunuz iki golle ikinci yarıda oyunu kontrolümüze aldık ve 3 puanı zorlanmadan hanemize yazdırdık” şeklinde konuştu.

TOPLU SONUÇLAR VE PUAN CETVELİ..

2. Lig Beyaz Grupta 5. hafta maçlarında şu sonuçlar alındı:

Pendikspor 2-1Konya Anadolu Selçukluspor

Gaziosmanpaşa 0-1İnegölspor

Turgutluspor 1-1Dardanelspor A.Ş.

Tarsus İdman Yurdu 1-1Sarıyer

Göztepe A.Ş. 0-0Hatayspor

Kırklarelispor 0-2Yeni Malatyaspor

Aydınspor 1923  3-0Çankırıspor

Tokatspor  0-0Kartalspor

Gümüşhanespor 2-1Giresunspor

Bu sonuçların ardından grupta son puan durumu şöyle:

TakımO P

1.Yeni Malatyaspor 5 11

2.Hatayspor 5 10

3.İnegölspor 5 10

4.Gaziosmanpaşa 5 8

5.Göztepe A.Ş. 5 8

6.Tokatspor 5 8

7.Kartalspor 5 8

8.Turgutluspor 5 6

9.Pendikspor 5 6

10.Çankırıspor 5 6

11.Sarıyer 5 5

12.Aydınspor 1923 5 5

13.Tarsus İdman Yurdu 5 5

14.Dardanelspor A.Ş. 5 4

15.Gümüşhanespor 5 4

16.Kırklarelispor 5 4

17.Konya Anadolu Selçukluspor 5 4

18.Giresunspor 5 3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız