SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Lige Odaklandı

0
Güncellendi - 2020-11-27 02:23:43
Yeni Malatyaspor Lige Odaklandı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 10.haftasında Cumartesi günü 13.30’da Kalyon Stadyumu’nda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, kupa maçı sonrası ara vermeden bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Süper Lig’de 9.haftayı bay (maç yapmadan) geçiren Yeni Malatyaspor, 10.haftada 28 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Ligin 8.haftasında evinde Yukatel Denizlispor’u 2-0’la geçen sarı kırmızılılar, milli maç haftası ve ardından bay haftasını maç yapmadan geçirmişti.

Lig’de milli maç ve bay haftası nedeniyle uzun süredir maç oynamayan Doğu Anadolu temsilcisi, 10.haftada 28 Kasım Cumartesi günü 13.30’da Kalyon Stadyumu’nda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşacak.

Sarı siyahlı takım, 25 Kasım Çarşamba günü evinde Ankara ekibi Etimesgut Belediyespor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur maçının ardından ara vermeden Gaziantep Futbol Kulübü ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde hazırlıklarını sürdüren takımda, futbolcuların bir hayli moralli ve keyifli oldukları gözlendi.

LUKOKİ KADRODA YOK..

Bu arada Jody Lukoki’nin yapılan muayene ve MR tetkikleri sonucu sol dizinde bağ zedelenmesi ve ödem tespit edildiği, Gaziantep FK maçı kamp kadrosundan çıkarıldığı açıklandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatyali (3 yıl önce)
    Lukoki nin olmaması kotu iyi bir oyuncu.turkiye kupasında da ligdede yolumuza devam etmeliyiz.ve deplasman karnemiz oldukça kötü artık son vermeliyiz umarım bu çıkış biletiniz olur deplasman için,,,
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim Baloğlu (3 yıl önce)
    Haydi Malatya Antebi yenersiniz inşallah
    0
    0
    Yanıtla